Şimdi Ara

Beyler yardım 1 sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben akali seçen bir oyuncuyum ancak ip git gide birikiyor 5000 oldu şuan 6300 luklerden 1 tane açmak istiyorum Volibear mı Kha zix mi sizce daha iyi?

• volibear daha iyidir alabilirsin
  • Akaliyi seviyorsan Kha sana daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside eğlenceli ama voli sanki biraz daha öne çıkıyor
  • gerçekten volibearr vardı karşımda dün oynadığımda hakikaten hayran olmuştum ama oyuna yeni başladığımda biri kha zixi seçmişti habire alt ediyodu beni heralde yeni başladığımdan kolay bir lokmaydım :(
  • jung oynuyorsan voli olabilir
  • Khazix daha iyidir ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen devam edin beyler sizlerin fikirleri önemli şeyi merak ediyorum birde bu 2 sinin avantajları ve dezavantajları nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sup3rJoker -- 29 Eylül 2013; 19:42:00 >
  • volibearın avantajarı tank olmasına göre sağlam damage-pasifi çok iyi-w damagesi çok iyi dezavantajları karşına cana göre vuran adam gelince zorlanıyorsun bkz:vayne ,elise.
    kha avantajları harika bir assasin-q cd kısa ve sağlam damage-kill aldıkça e geliyor-e-q-w yapıp base gönderebilen nadir champlardan dezavantajları oracle alındığında ultin görünmüyor-tek stuna gidebilirsin-6ya kadar zayıfsın
    edit : benim seçimim kha düşüklevellerde kolay domine edersin laneni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imthewalrus -- 29 Eylül 2013; 20:15:25 >
  • @blca hocam çok sağolasın :)
  • hocam çok arada kaldım ya ozaman soruyu şöyle yapalım 6300 e alınacak böyle rakibi bitirecek bir hero ismi var mı dariusta çok hoşuma gitti ultisi muazzam birşey
  • son bir kere up yapayım up up up
  • Assasin seviyorsan tabi Khazix al. Volibear daha çok tank niyetine kullanılıyor. KHaZix ise solo da adam yakaladımı öper yani zıpla indir tekrar zıpla kaç Ama Late game de malesef etkisi düşüyor KHa nın early ve mid game kadar güclü olmuyor. Oyunu late e uzatırlarsa sıkıntı
  • hayırdır neyi yardın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neveralone

Beyler ben akali seçen bir oyuncuyum ancak ip git gide birikiyor 5000 oldu şuan 6300 luklerden 1 tane açmak istiyorum Volibear mı Kha zix mi sizce daha iyi?

Rengara bak bence İkisinin ortasıdır. 6300 e teq atan karı dersen fiora al 5v1 dal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 1 Ekim 2013; 14:36:54 >
  • Sorun bu mu yani

• bence volibear tanky olmasına rağmen sağlam damagesi var

• tprkglc T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ne var yani bir soru sormuşum sorduğum soruları sende elbet sormuşsundur kötü birşey mi yapıyorum bunun yerine güzel bir cevap yazsaydın ben de okuyup fikir edinirdim sizin gibiler yüzünden soru sormaya çekiniyor insan
  • Tmm dostum o gun canim sikkindi biraz k.b

• tprkglc T kullanıcısına yanıt
    Bende özür dilerim kardeşim biraz kötü bir cevap verdim kusuruma bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.