Şimdi Ara

Beyler Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben İstediğim Resmi İstediğim Ölçülere Nasıl Basit Bir Şekilde Getirebilirim. ?
    Acilen Lazımda.
    Ve Aynı Ölçülerde Nasıl Çıktı Alabilirim. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovannii -- 19 Mayıs 2012; 8:43:32 >

• Yokmu Yardımcı Olan. ?
  • Up
  • Gimp ya da Adobe kullanıyosan basit, Paintlede yapabilirsin ancak çözünürlügü mahfolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Gimp ya da Adobe kullanıyosan basit, Paintlede yapabilirsin ancak çözünürlügü mahfolur.

Resmi Küçültücem Büyütmicem. olurmu O Zaman Örnek 480x360 Bir Resimi 1x2 Cm Ye Düşürücem. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

quote:

Gimp ya da Adobe kullanıyosan basit, Paintlede yapabilirsin ancak çözünürlügü mahfolur.

Resmi Küçültücem Büyütmicem. olurmu O Zaman Örnek 480x360 Bir Resimi 1x2 Cm Ye Düşürücem. ??

Fotofoşu açıyorsun, önce resmi açıyorsun, sonra yeni resim açıp ölçülerini 1x2 cm yapıyorsun ve resmi yeni açtığın 1x2 cm'lik bölmeye atıp köşeden tutarak küçültüyorsun.
    Veya yolla resmi yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

quote:

Fotofoşu açıyorsun, önce resmi açıyorsun, sonra yeni resim açıp ölçülerini 1x2 cm yapıyorsun ve resmi yeni açtığın 1x2 cm'lik bölmeye atıp köşeden tutarak küçültüyorsun.
    Veya yolla resmi yapayım.

Tamam O Zaman Ben Bi Tam Ölçü Çıkarıyım Fotoyu Atarım Sana
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.