Şimdi Ara

Beyler Ya Ne olur Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bütün charları oynamış birisi olarak sana tavsiyem full int nukerden geçme
  • Cold + Blade yada Fire + Nuke full ınt sword shield
  • Full Int Nuke Acayip Zevkli Bir Char Itemler Guzel Olunca Pvp'de Adam Devirebilirsin.
  • euhehehehheuheuheuhuehuehuheuheuh HAREKETÇİ uehuehuehuehuheuhe bana sorsa birisi kafede ona bir hareket yaparım o zmana anlar hareketçi olduğuımu
  • isteklerin doğrusunda hareket etmelisin bence cok zevk aliym tek atiym vs diyorsan spear/ fire glaive. veya 3 tane glaive aynı anda dalsın ama ölmiym diyosan blader. tamamen sana kalmış bir olay.
  • 7 llv int 1 lvl str.. Eline spear al heuksal+fire+light+pacheon pasiflerı ve kuşlar
  • cevabım (full str fire glavie ve skill kas oldumu)
    Süper Bi Char Olcak Bak Görürsün hep critical critical gerçekten glavie erkenden yarkan kesebilirsin

• ----------------FuLL STr Glavie ------------FiRE------
  • Yani 7:1 hybrid olursam mızrak skillerine hep veriyim forceyi sadece uplayım pasif için ve fire ligting e veriyim
  • yaa benimde bi sorum olcak yukarda arkadaş kendi canavarlarına nukeyle tek çekiyon demiş ben 41 lvl full int sword+shiled kullanıyom bana gri yananlara tek çekemiyom 2 ve ya 3 te öldürüyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: _00_
    Çünkü bu çharı sonsuza kadar kasmak istiyorum

Sana kolay gelsin..
  • hepinize çok teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavi1991

Hareketci kas hareketci=nuker cafede veledin biri bana hareketcimisin diye sorduda

azuahahaha hareketçi blader daha uygun bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.