ben bütün charları oynamış birisi olarak sana tavsiyem full int nukerden geçme
Cold + Blade yada Fire + Nuke full ınt sword shield
Full Int Nuke Acayip Zevkli Bir Char Itemler Guzel Olunca Pvp'de Adam Devirebilirsin.
euhehehehheuheuheuhuehuehuheuheuh HAREKETÇİ uehuehuehuehuheuhe bana sorsa birisi kafede ona bir hareket yaparım o zmana anlar hareketçi olduğuımu
isteklerin doğrusunda hareket etmelisin bence cok zevk aliym tek atiym vs diyorsan spear/ fire glaive. veya 3 tane glaive aynı anda dalsın ama ölmiym diyosan blader. tamamen sana kalmış bir olay.
7 llv int 1 lvl str.. Eline spear al heuksal+fire+light+pacheon pasiflerı ve kuşlar
cevabım (full str fire glavie ve skill kas oldumu) Süper Bi Char Olcak Bak Görürsün hep critical critical gerçekten glavie erkenden yarkan kesebilirsin
Yani 7:1 hybrid olursam mızrak skillerine hep veriyim forceyi sadece uplayım pasif için ve fire ligting e veriyim
yaa benimde bi sorum olcak yukarda arkadaş kendi canavarlarına nukeyle tek çekiyon demiş ben 41 lvl full int sword+shiled kullanıyom bana gri yananlara tek çekemiyom 2 ve ya 3 te öldürüyom
quote:
Orjinalden alıntı: _00_ Çünkü bu çharı sonsuza kadar kasmak istiyorum
Sana kolay gelsin..
hepinize çok teşekürler
quote:
Orjinalden alıntı: mavi1991
Hareketci kas hareketci=nuker cafede veledin biri bana hareketcimisin diye sorduda
azuahahaha hareketçi blader daha uygun bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme