Şimdi Ara

Beyler Turkcell'in gnctrkcllilere verdiği kartla netten alışveriş yapılıyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta açık , HB, GG gibi sitelerden alışveriş yapılabilinirmi bu kartla ?

• upulipi
  • upşikpupşik
  • hayır yapılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

hayır yapılmaz

Hadi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Evet başlıkta açık , HB, GG gibi sitelerden alışveriş yapılabilinirmi bu kartla ?

ben hızlıal.com ve trendyolda kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Evet başlıkta açık , HB, GG gibi sitelerden alışveriş yapılabilinirmi bu kartla ?

ben hızlıal.com ve trendyolda kullandım

Oda yeter kullanılıyor yani kesin değilmi ? markafonide falanda varsa harika olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartında Maestro ya da Visa Electron amblemi görüyorsan elbet yapabilirsin. Ancak sadece 3D Secure destekleyen sitelerde olur. GG ve HB 3D secure destekler.

Tek problem cep telefonu numaranın bankaya kayıtlı olup olmaması ile ilgili. Kayıtlıysa sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Kartında Maestro ya da Visa Electron amblemi görüyorsan elbet yapabilirsin. Ancak sadece 3D Secure destekleyen sitelerde olur. GG ve HB 3D secure destekler.

Tek problem cep telefonu numaranın bankaya kayıtlı olup olmaması ile ilgili. Kayıtlıysa sorun yok.

garanti ile işbirliği yapıp çıkan bir kart zaten hat üstünden alınıyor numara illaki kayıtlı olur 18 yaş altında olduğumdan böyle yapmak zorundayım.
  • Bir dene bakalım. Debit kartlarla nakit tuttuğum hesabıma ulaşıp para yatırmak/çekmek dışında alakam olmadığı için kesin konuşmuyorum ancak Garanti Bankası özellikle bu fonksiyonu deaktif etmediyse eğer, bildiğimiz debit kart kurallarına tabi olduğundan sorunsuz çalışması lazım internet alışverişlerinde.

Kaybedecek bir şeyin yok. Kart bilgilerini girdikten sonra son dönemeçte cep telefonuna sms gelecek. O smsteki şifreyi alışveriş ekranına girmeden alışveriş tamamlanmaz. Bak bakalım geliyor mu?
  • quote:

Bir dene bakalım. Debit kartlarla nakit tuttuğum hesabıma ulaşıp para yatırmak/çekmek dışında alakam olmadığı için kesin konuşmuyorum ancak Garanti Bankası özellikle bu fonksiyonu deaktif etmediyse eğer, bildiğimiz debit kart kurallarına tabi olduğundan sorunsuz çalışması lazım internet alışverişlerinde.

Kaybedecek bir şeyin yok. Kart bilgilerini girdikten sonra son dönemeçte cep telefonuna sms gelecek. O smsteki şifreyi alışveriş ekranına girmeden alışveriş tamamlanmaz. Bak bakalım geliyor mu?

Kartı almadım bu özellik varsa alcaktım, en iyisi ben birkaç tim'e sorayım, teşekkürler.
  • Hah aklıma gelmişken üzerinde isim vardır umarım o kartların? (kendi ismin basılı olacak) İsim yoksa bir şey yapamazsın aklında olsun.
  • quote:

Hah aklıma gelmişken üzerinde isim vardır umarım o kartların? (kendi ismin basılı olacak) İsim yoksa bir şey yapamazsın aklında olsun.

Hiç bilmiyorum isim olayını alışverişte falan geçerli olması lazım ama sorarım hafta sonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CepT ParaCard'i diyorsan yapiliyor... Hatta ben Steam'de bile kullaniyorum. Ama PayPal'a baglayamiyorsun o ayri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

CepT ParaCard'i diyorsan yapiliyor... Hatta ben Steam'de bile kullaniyorum. Ama PayPal'a baglayamiyorsun o ayri.

Evet o kart üstünde isim yazmıyormuş paypal önemli değil, yurtiçi sitelerde kullanılması güzel teşekkürler.
  • quote:

quote:

Hah aklıma gelmişken üzerinde isim vardır umarım o kartların? (kendi ismin basılı olacak) İsim yoksa bir şey yapamazsın aklında olsun.

Hiç bilmiyorum isim olayını alışverişte falan geçerli olması lazım ama sorarım hafta sonu.

isime gerek yok benimkinin üzerinde isim falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

quote:

isime gerek yok benimkinin üzerinde isim falan yok

Teşekkürler alacağım yakın zamanda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.