Şimdi Ara

Beyler TR haricihangi server düzgün acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar tr den bıktım artık ne yaptıysam olmuyor oyunu tasıyamıyorum ben ha tasıyan vardır lafım yok ama ben ne kadar iyi oynarsam oynayayım takımda illa bir cıkıntı oluyor arkadas ha diceksiniz sen kötüsün falan girin bakın sinirden ne ne yazacagımı karıstırıyorum evet beyler hangi server düzgün adam akıllı düzgün oyunlar oynanıyor bide lag olmaması da önemli tabikide

• West hariç diğerleri de pingden oynayamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla birsey farketmes weste gec oradakiler troll kavramini biliyir hic olmazsa kufur etmek yerine laf sokuyor ince espriler yapiyor sinirlenme istegin bile icinde kaliyor :)

• west uygun senin için ama pek birşey bekleme tr den iyidir yinede
  • kore
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

kore

lag olurmu korede bide ordaki oyun sistemleri cok farklı o çok sorun olmazmı ?
  • lag olur mu diyor biride
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p*cin biri ?? ban ıs coming

• quote:

Orijinalden alıntı: declan43

quote:

kore

Bu tarz insanlar post kasmak icin bilip bilmedigi konularda yorum yapiyorlar yahu.Al iste trde soloda feedleyen adam bu.Korede k.c kimlik no, ping azalmasi icin her mahalle, sehire ayri sw var. posta kodu vs vs. gerektigini biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicksLovesMe

quote:

quote:

kore

Bu tarz insanlar post kasmak icin bilip bilmedigi konularda yorum yapiyorlar yahu.Al iste trde soloda feedleyen adam bu.Korede k.c kimlik no, ping azalmasi icin her mahalle, sehire ayri sw var. posta kodu vs vs. gerektigini biliyorum

ne demek istedigini tam anlamadım ben sadece kore yi öneren arkadasa soru sormustum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChicksLovesMe

quote:

quote:

kore

ne demek istedigini tam anlamadım ben sadece kore yi öneren arkadasa soru sormustum

Bu laflar o arkadasaydı ^ ^

• ne zaman sinirlenmeyi bırakırsın o zaman taşırsın bende önceden çok sinirleniyodum şimdi kaybetsemde sorun değil sonraki el kazanıyorum ama sinirlendiğin zaman kaybetme serisine bağlarsın bu bir gerçek sunucu olarakda west geç east tr ile aynı nerdeyse.
  • Eu Nordic East.
  • -Korede bronz oyuncuları bile tr platdan iyi.
    -West ping yok,Flame yok, troll afk falan az.(ama Türk çok olduğu için o sunucudan bişey bekleme)
    -Nordic ping yok,Flame var, troll afk falan çok ama derecelide yapmıyorlar bunu.(ben bu sunucuda oynuyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım)
    -NA ping aşırı yüksek.
    -Rus oyuncu kalitesi baya düşük hiç oraya bulaşma derim.(Flame,ölümüne ucuz ucuz küfürler,troll,afk çok fazla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 19 Temmuz 2014; 11:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Eu Nordic East.

çöp trden beter
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Eu Nordic East.

çöp trden beter

Smurf hesabı silverdan diamonda çok rahat çıkardım orda. Bence çöp falan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Eu Nordic East.

çöp trden beter

Smurf hesabı silverdan diamonda çok rahat çıkardım orda. Bence çöp falan değil.

Çok rahat çıkardıysan çöp olmuyor mu işte? Na veya Westte de kolayca çıkarabiliyorsan şapka çıkarırım bende sana dostum
  • Ben artık TR Serverının West derecesine yakın olduğuna inanıyorum. West'tede aynı troll, afk, flamer, noob var TR'de de var. Boşuna geçmene gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.