Zaman makinesi dışında icat edilemeyecek birşey olmadığını düşünüyorum.
Aynen.
Alıntıları Göster
Bir arkadaş beynin hepsinin kullanılması demiş. Arkadaşlar beyninizin hepsini kullanırsanız, bir kaç sene sonra nöronlar ölmeye başlar, bunarsınız. Sinir hücreleri yenilenmiyor bildiğiniz üzere. Yani siz hepsini kullanırsanız zaman geçtikçe kullandıklarınız eskiyecektir ve ölmeye başlayacaktır. Üstün zekâlı diye adlandırılan kişilerin yaşlandıkça halk tabiriyle manyaklaşması da bu yüzdendir.
quote:
Orijinalden alıntı: plastic surgeon
zaman makinesi icat edilebilir eğer bir karadeliğin içine girmeden olay ufkuna girmeden tutunabilirseniz zaman sizin için yavaş akar ve çıktığınızda atıyorum 1 saniye karadelikte kaldınız dünyaya göre 1 saat 1 yıl veya 10 yıl kadar ilerde olabilirsiniz fakat karadeliğin olay ufkuna girmeden kalmak için çok yüksek miktarda bir enerji lazım eğer o enerjiyi bulup kullanabilirseniz karadelik tarafından çekilmezsiniz. Bana göre ışınlanma imkansız fakat şöyle bir şey olabilir atıyorum sizin DNA nız kopyalanıp başka bir gezegende siz tekrardan oluşturulabilirsiniz beyindeki hafızanız falanda dahil
Alıntıları Göster
beyler bir belgesel izlemiştim 2-3 yıl önce. dünyanın etrafında bilmemnekadar hızla dönen bir trenin içindeki insanlar daha geç yaşlanıyor yanı dünyada 1 yıl geçerken o trenın içinde 1 gün geçiyor bu şekilde geleceğe gidebilme mümkünmüş ama kim ne kadar böyle birşey yapmak ister allah bilir. düşünsenıze 100 gun trende kaldınız bi çıkıyorsunuz yıl 2112 torununuzun torununun torunu ile tanışırsınız artık
quote:
Orijinalden alıntı: TheFormul
Bence zaman makinesi de ışınlanma da ölümsüzlüğü zaten katmıyorum icat edilmeyecek hiç bir zaman aslında bundan 100 yıl önce kimse cep telefonunu hayal edemezdi doğru ama mantık kursalardı belki düşünürlerdi ama şimdi zaman makinesiymiş ışınlanmaymış çok zor yaygınlaştığını düşünün dünya sihirli anneme döner mesela robotlar yaygınlaşabilir böyle herkes evine alabilir ama akıllı robotlar böyle elinden kahveni alacak bilmem napcak falan
Alıntıları Göster
zaman makinesi geleceğe gitmek için icat edilebilir, ışınlanma da icat edilebilir, geçmişe yolculuğu bilmiyorum. Bence her şey icat edilebilir.
apple ın fabrikasını boğaltırdık ışınlama olsaydı ne güzel olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
zaman makinesi geleceğe gitmek için icat edilebilir, ışınlanma da icat edilebilir, geçmişe yolculuğu bilmiyorum. Bence her şey icat edilebilir.
Alıntıları Göster
ışınlanma icat edidldiyese ve sadece nesnelei ışınlayabiliyorsalar geliştirip satabilirler bunuda diyelimki internetten bi ürün aldınız evdede ışınlama yarıyan alet var bunun nummarası olucak tel. no gibi adam sizin aldığınız ürünü ışınıycak sizin eve yani kargo gibi şeylerle uğraşma olmıycak
quote:
Orijinalden alıntı: crazy344
ışınlanma icat edidldiyese ve sadece nesnelei ışınlayabiliyorsalar geliştirip satabilirler bunuda diyelimki internetten bi ürün aldınız evdede ışınlama yarıyan alet var bunun nummarası olucak tel. no gibi adam sizin aldığınız ürünü ışınıycak sizin eve yani kargo gibi şeylerle uğraşma olmıycak
Alıntıları Göster
ÇIPLAK GÖSTEREN GÖZLÜK
tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: karahankaya
beyler bir belgesel izlemiştim 2-3 yıl önce. dünyanın etrafında bilmemnekadar hızla dönen bir trenin içindeki insanlar daha geç yaşlanıyor yanı dünyada 1 yıl geçerken o trenın içinde 1 gün geçiyor bu şekilde geleceğe gidebilme mümkünmüş ama kim ne kadar böyle birşey yapmak ister allah bilir. düşünsenıze 100 gun trende kaldınız bi çıkıyorsunuz yıl 2112 torununuzun torununun torunu ile tanışırsınız artık
O treni yapsınlar binerim tabi midem felan bulanabilir poşet alırım 1 2 tane
quote:
Orijinalden alıntı: alper3333
isinlanma ve zamanda yolculuk hic bir zaman icat edilemeyecek . Ve isik hizinda giden aracta. Ama ileride kesinlikle kesfedilecegini dusundugum birsey var . Oda beyin gucunu tam anlamiyla kullanabilmek
Katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Decepticon
quote:
Orijinalden alıntı: AKINCI BURAK
2070 de bu konuyu bi uplayımda bakalım hangileri icat edilmemiş
Tamam ben şimdi yatıyorum sen beni uyandırırsın 2070'de
2070'e Kadar Uyuyamazsın ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: FRAPS
Zaman makinası , ışınlanma ve ışık hızıyla ilerleyen birşey icat edilemez.Başka icat edileyecek onlarca şey daha vardır ama düşünmek lazım.
Yok şu kişi şöyle demiş yok bunun förmülü buymuş geçiniz bunları . Ne teorik nede pratik olarak yapılamayacak 3 şeyi yukarıda yazdım.
Alıntıları Göster
Bitmeyen yiyecek Gelişmesine ihtiyaç olmayan teknoloji
icat edilse bile kapitalistler bunlar ı piyasaya sürmez birşeyler satmaları lazım
quote:
Orijinalden alıntı: TheFormul
Bence zaman makinesi de ışınlanma da ölümsüzlüğü zaten katmıyorum icat edilmeyecek hiç bir zaman aslında bundan 100 yıl önce kimse cep telefonunu hayal edemezdi doğru ama mantık kursalardı belki düşünürlerdi ama şimdi zaman makinesiymiş ışınlanmaymış çok zor yaygınlaştığını düşünün dünya sihirli anneme döner mesela robotlar yaygınlaşabilir böyle herkes evine alabilir ama akıllı robotlar böyle elinden kahveni alacak bilmem napcak falan
Alıntıları Göster
Evet eyler suan yıl 2127
İnsan kopyalama TAMAM Işınlanma TAMAM Uçan araba 2028 de BİTTİ Ölümsüzlük Bulunamadı Ama ortalama bir insan ömrü 270 civarı oldu Hastalıklar eskisine göre daha fazla ama ilaçlarda çok fazla Okullara artık 30undan sonra gidiliyor 30 una kadar köpek gibi çalıştırılıyorlar ki zorluklar görülsün Ve Beklenen Zaman makinesi Oda Bitti 2125 te 2 yılda Dünyaya yayıldı Geçmişi etkileyemiyoz ama Ha böyle yazıyoz
quote:
Zaman makinası , ışınlanma ve ışık hızıyla ilerleyen birşey icat edilemez.Başka icat edileyecek onlarca şey daha vardır ama düşünmek lazım.
Yok şu kişi şöyle demiş yok bunun förmülü buymuş geçiniz bunları . Ne teorik nede pratik olarak yapılamayacak 3 şeyi yukarıda yazdım.
Alıntıları Göster
zaman makinesi bence geçmişe gidilcek yönde icat edilemez ama geleceğe gitme konusunda olabilir
Hoverboard Son 3 yil bakalim icat edilebilcekmi ama umudum yok.
quote:
Alıntıları Göster
Zaman makinası icat edilebilseydi eger gelecekten birileri gelirdi bizimde haberimiz olurdu demekki oyle bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Nibbler
zaman makinesi bence geçmişe gidilcek yönde icat edilemez ama geleceğe gitme konusunda olabilir
Alıntıları Göster
zaman makinesi icat edilemez imkansız tek bir kişi makinenin(veya nasıl birşey olacaksa) içine giripte zamanda ilerleyemez diğer insanlar zamanda normal olağan hızda ilerlerken birisi zamanda nasıl hızla ilerleyebilirki. Ya da makinenin içinde zaman çok çok yavaş dışarıda gene normal hızda devam edip belli bir süre geçtikten sonra makineden(?) çıkınca zamanda ilerlemiş mi olacak? Çok çok saçma geldi şimdi kendi kafamı....
quote:
Orijinalden alıntı: MasterTrain
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
''Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler ''
Olmadı iki kişi icat ederiz
quote:
Alıntıları Göster
Biraz dinsel olabilir ama, geçen gün duymuştum. Konuyu görünce aklıma geldi ; üc harfliler de ışık hızıyla hareket ediyorlarmış. Yani zamanda geriye değil ama ileri gidebiliyorlarmış. Bazı falcılar da onlarla bağ kurabildiği için geleceği görebiliyormuş. Aref'in de öyle oldugu zannediliyor
quote:
Alıntıları Göster
Solar şarjlı adrenalin pompası.
quote:
Alıntıları Göster
Işınlama makinesi zaten var.Şu an atomları ışınlayabiliyorlar.