Şimdi Ara

Beyler tayinimiz İzmir/menderes'e çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl yer beyler orası bilgisi olan var mı ?

• İzmirin sakin bir yeri istanbul veya ankaradansan sıkılırsın ama 1 yıla alışırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokarı
  • Eskiden koy olan suan ise guzel bir ilce olma yolunda ilerleyen bir sehir. Sehir insani biraz ikiye ayrilmis durumda enazindan ben oyle sezdim. İnsanlar genellikle sicakkanli. Sehir Merkezinde her sey bulunabilir. Ayrica merkezi noktalara ulasimiyla avantajli bir sehir. Hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

İzmirin sakin bir yeri istanbul veya ankaradansan sıkılırsın ama 1 yıla alışırsın

şuan yaşadığım yerde hayat yok küçük bir ilçe , yürüyerek gidebiliyosun baştan başa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

quote:

İzmirin sakin bir yeri istanbul veya ankaradansan sıkılırsın ama 1 yıla alışırsın

şuan yaşadığım yerde hayat yok küçük bir ilçe , yürüyerek gidebiliyosun baştan başa

Tamam zorluk çekmezsin o zaman o kadar abartı da değil

Ama şunu söyleyeyim dh nin kompleksli ergenlerinin yazdıklarına bakma çok abartılmış bir şehirdir

Belediyeye yardım yapılmadığı için koskocaman biraz gelişmiş köy gibi düşün hele bazı yerlerinde bela kol dolaşır

• quote:

quote:

quote:

Ama şunu söyleyeyim dh nin kompleksli ergenlerinin yazdıklarına bakma çok abartılmış bir şehirdir

Belediyeye yardım yapılmadığı için koskocaman biraz gelişmiş köy gibi düşün hele bazı yerlerinde bela kol dolaşır

bela derken açar mısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bela derken açar mısın

Örneğin istanbul bağcılar veya ankara çinçin gibi izmirde de alsancak vardır yol ortasında çevirir mahvederler adamı veya gültepe çok rezil bir yerdir oralara pek gitme ama menderesteysen pek işin olmaz zaten oralarda menderes biraz daha dışta kalır dediğim gibi belediyesi muhalafet partide olduğu için pek sermaye verilmiyor ne yazık ki

• IZMIR SONUCTA NE KADAR KÖTÜ OLABILIR?

• Izmir Turkiyenin yasanabilecek en iyi sehirlerinden biridir. Ulasimi cok rahat ve ucuzdur. Buyuk koy diyenlere falan bakma o mantikla Turkiyenin her yeri koy. Gezilecek gorulecek cok yeri vardir. Cok iyi bir ortam yapabilirsin orda. Tabi menderes demissin. Orasi da fena degildir sehir merkezine cokta uzak degildir. Bir izmirli olarak balikesirde yasiyorum ve keske izmirde yasasam. Ankara da falanda yasadik ama Izmir gibisi yok. Tabi disari cikcaksin cevren olcak takilcaksin. Evde oturan adama her yer aynidir zaten

• Menderes-Benz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Izmir Turkiyenin yasanabilecek en iyi sehirlerinden biridir. Ulasimi cok rahat ve ucuzdur. Buyuk koy diyenlere falan bakma o mantikla Turkiyenin her yeri koy. Gezilecek gorulecek cok yeri vardir. Cok iyi bir ortam yapabilirsin orda. Tabi menderes demissin. Orasi da fena degildir sehir merkezine cokta uzak degildir. Bir izmirli olarak balikesirde yasiyorum ve keske izmirde yasasam. Ankara da falanda yasadik ama Izmir gibisi yok. Tabi disari cikcaksin cevren olcak takilcaksin. Evde oturan adama her yer aynidir zaten

Bu sene üni sınavı var ona kasıcam . Çevre yalan olur gibi
  • IZMIRDE ZATEN EVDE OTURAMAZSIN MUTLAKA BIR KIZ ARKADAŞIN ERKEK ARKADAŞIN OLUR, IZMIRLI ASOSYAL OLMAZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 28 Ağustos 2014; 21:02:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.