Şimdi Ara

BEYLER ŞU DM İŞİ KAÇTA KAÇ İTEM DÜŞER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geçenlerde 2 tane kesdim bi bok çıkmadı sinirlendim daha öncede dts bosunu kesmişdim ondanda cursed bone ve dandik bi silah çıktı ama dm de kaçta kaç çıkıo ? bi abi kesdi lvl 62 lik 10 tane item düşdü genede bi size soram hee bide 2 gün önce ark sammadan giantic axe çıkarmış ballı şey lvl=57 ID=DaRkDEVİL_ NATİON=KARUS SERVER=CYPER AMA BOS KESERKEN 60 SKİLİNİ AÇIOM

• quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

bi abi kesdi lvl 62 lik 10 tane item düşdü

10tane item nası dusuo 6 slot war zaten
  • Şöyle söyleyim;

Şimdi ilk olarak DMyi nerede kestiğin çok önemli, DM bildiğin gibi hem eslantda hem de CZ de var. Eslantdaki DMlerin dropları çok düşük. Biz arkadaşımla ilk olarak eslantda kesmiştik DMyi. Yaklaşık yarım saat kestik, yani 20 tane civarında fakat hiç bir şey düşmedi. Sonra CZye gittik. Yaklaşık 3-4 saat boyunca CZde DM kestik. Bu süre sadece DM kestiğimiz süre. Aslında biz 6 saat kestik ama bunun neredeyse 2 saati elmoradlarla uğraşmayla geçti. Neyse, bu 4 saatde yakşalık 20 dakikada bir item düşüyordu. Düşen itemlere gelince, bu tamamen şans işi. Bize 3-4 tane priest chitin shell, ironx, cleaver, complate robe vs. gibi çok iyi değil ama idare eder diyebileceğimiz itemler düştü. Ama raptor, rogue/worıor shell gibi şeyler düşüremedik.

Bence DM, CZde kesilirse her halukarda karlı bir iş fakat birazcık da şans olacak. Mesela biz bu DM macerasını yaşarken. CZde yan spotumuza da o zaman 411 gelmişti. Yanında 2 tane healer vardı. Biz orada yaklaşık 3 saat kestik adam gibi bir şey çıkmadı ama 411 orada yarım saat kesti adam shard çıkardı. Yani şansa bakıyor biraz.

• Bilmem inanırmısınız Cyper da KO zamanında Atlantis clanındaydım clan leader i beni yanına bellua ya çağırdı çabuk gel DRAGON TOOTH war dedi.Gittim bir tane buffer geldi adam dalmaya başladı ben %5 çakıp town çektim o zaman yüksek lvl li kimse yoktu doğru dürüst. Sonra mage beni çekti dalan assasıan DT yi öldürdü kutuyu açtık ben ilk önce dandik 1 axe gördüm ona tıkladım clan leaderine gitti sonrada gerçek item olan shard a tıkladım bana geldi yani şans.
  • aga onda maşallah yani naıl kesilir ya o hadi kestik diyelim bide bişi çıkmazsa o zaman aci koyar şahsen ben kesmem belki
  • kesen arkdaşlar var 4-5 saat ama bi şi düşeremediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathrezim -- 11 Kasım 2005, 14:19:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eslandda geçen dm dönmeye basladık 9 ncuda rogue shell çıktı üstlük cz de daha iyi item veriyormuş arkadaslar dönüyor düşürüyolar item...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

eslandda geçen dm dönmeye basladık 9 ncuda rogue shell çıktı üstlük cz de daha iyi item veriyormuş arkadaslar dönüyor düşürüyolar item...

abicim dur kaçma burdan sana bi sorum var şimdi sen bi ss koymuşun ya el moradlar ve krallarıyla orda dikkatimi bişi çekti senin skillerini koyduğun yerde 7.skill ne sölermisin sabahtan beri onu düşünüyo
    bu arada konuyu saptırdığım için özür dilerim
  • en az 30 tane kestik bişi çıkmadı czde kesince drop rate daha yüksek oluo orda kesmek lazm
    resm için tıkla
  • DM kosmak kolay sanırım
  • bi ara clanla 7 tane dm kestik bişey çıkmadı daha sonra birden bi baktık samma çıktı onu kestic giantic axe +7 çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

eslandda geçen dm dönmeye basladık 9 ncuda rogue shell çıktı üstlük cz de daha iyi item veriyormuş arkadaslar dönüyor düşürüyolar item...

abicim dur kaçma burdan sana bi sorum var şimdi sen bi ss koymuşun ya el moradlar ve krallarıyla orda dikkatimi bişi çekti senin skillerini koyduğun yerde 7.skill ne sölermisin sabahtan beri onu düşünüyo
    bu arada konuyu saptırdığım için özür dilerim

kardeş 7 nci skill yakından seri vuruş göğüs göğüse yani :D pek kullanmamda bazen işe yarıyor... mesela yanında birden bit gibi çıkan rogueler varya :D onlar vurduğu zaman skill kullanamıyorsun zor oluyor işte o skilli kullanabiliyorsun hemde seri olarak 700 ün üstünde vuruyor adamına göre değişiyor tam hatırlamıyom yanlış bilgilendirmiyim öle bişi vuruyo işte...o tip durumlarda gerçi en güzel staffla kitleyip o donarken onu kesmek daha zevkli

• item için şans da gerekir tabi ama bi de K.S. yapan olursa o zaman item düşmüo.biz de kestik 30 kişi dalıodu kutuyu aldık ama sadece para ve pot. düştü
    bi kerede de apos ların orda scorpionun boss uçıktı adını tam anımsayamyorum ama Antreras galiba (yanlşsa affedin) HP si azdır koaydır die küçük bi atack yaptım az canı gitti sonra adamın biri geldi canını bayaa götürdü soora ben spike la yatırdım ama sadece para çıktı
    bu boss lar değişik yaratıklar ne yapacakları da belli olmuyo. ben keserken yandaki bi mage bi de warior yattı hem de tek wuruşuyla adamlar oha amma fazla wuruo fln yazdı bana en fazla 50 wurdu
    acayip yaratıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaconteur -- 12 Kasım 2005, 11:59:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.