Şimdi Ara

Beyler Skyrimmi Alayım Ac:Re Mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sizce hangisini almalıyım acyı severım butun serısını oynadım skyrımde çok iyi oyunmuş ama benım ıngılızcem yok incelemesını ızledım adamlarla konusurken ne yapman gerektıgını secıyorsun ama ıngılızcem yokken nasıl anlıcam onları sızce skyrım ıngılızce olmadan oynanabilirmi yoksa ac yimi alayım

• Skyrim'de ingilizce şart tabi. Görevleri falan nasıl anlayacaksın. Benimde ing. yok ama ben alıcam. Bence skyrim al, o atmosferi, çeşitliliği vs.
  • Skyrim, RPG türünde Assassins Creed Revelations ise TPS türünde bir oyun. RPG türü oyunların temelinde diyaloglar vardır. RPG'de senaryoyu anlamak için yabancı dil şart. Aslında Revelations'ta da yabancı dil bilmek gerekiyor ama diyaloglar bir RPG oyununa göre daha az ve senaryo daha anlaşılır.
  • görevleri anlayamayacaksam oyunu nasıl oynucamkı en iyisi ben ac alayım
  • Önce AC: R'yi al hatim et, sonra satıp Skyrim'i alırsın..
  • İngilizcen yoksa Skyrim'e pek bulaşma.Yaması çıkarsa Skyrim'i alırsın.Şimdilik AC diyorum.
  • Büyük bir AC sever olarak AC Revelations alma diyorum.Çünkü çok yetersiz bir oyun.Skyrim al oyun oynadığını anla. :D (yılın oyunu zaten)

ACR alıcan 2 günde biticek , senaryodada iyice saçmaladılar zaten İstanbul'u da güzel yapamamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İngilizcen yoksa aslında ikisi de uygun değil Skyrim'i zaten geç ayrıca AC çok derin konusu olan bir oyun konuyu anlamazsın fakat oynayabilir miyim dersen oynarsın görevleri geçebilir oyunu bitirebilirsin ama oyuna yazık edersin.AC alman daha mantıklı.
  • RPG oynayabiliyosan Skyrim al derim
  • Skyrm ps3 te sorunlu değil mi ?
  • Hayır
  • İkisi de harika oyunlar, burada tercihini RPG sevip sevmediğine göre yapmalısın.

Eğer RPG severim, günlerce oynarım, sıkılmam diyorsan kesinlikle Skyrim' i almalısın.

Bende her iki oyun da var, günlerdir Skyrim oynuyorum, en ufak bir sıkılma hissi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regis

Skyrm ps3 te sorunlu değil mi ?

Diğer sürümlere göre biraz sorunluydu ama Bethesda güncellemelerle sorunları büyük ölçüde yamadı..
  • birşey sorucam bu oyunçeviri ekibinin yapmış olduğu türkçe yamaları ps3 oyunlarına uyarlıyabilir miyiz?
  • Önce Skyrim'i alırsan AC:R'ye geçmem uzun zaman alır.Önce AC:R'yi al.Senaryoyu bitirip , multiden de sıkıldığın zaman , satıp Skyrim alırsın.
  • Ac:R al .
  • Kesinlikle Skyrim bendede yok ama oyunun nekadar uzun soluklu ve büyük bir dünyada geçtiğini biliyorum. Seni epey oyalıycaktır Skyrim, AC. acıkcası bende bütün seriyi oynadım ama brotherhood çöp bir oyun oldugu için Revelation almaya elim gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: voxi

birşey sorucam bu oyunçeviri ekibinin yapmış olduğu türkçe yamaları ps3 oyunlarına uyarlıyabilir miyiz?

Hayır.
  • ACR hiç güzel değil bence skyrim al. ( PC de oynadım 2 sinide )
  • skyrım daha çok tavsiye ediliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.