Şimdi Ara

Beyler sizde de bu sorun var mı? Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela ben bizim takımdan birine veya bizim creeplerimizden birine yanlışlıkla sağ tıkla basınca gidiyor karşı düşman creeplere ya da herolara atak yapmaya başlıyor. oyundan soğutuyor beyler. özellikle de kaçarken tam adamdan kurtulacağım bizim base e doğru kaçıyorum yanlışlıkla bizim creepe sağ tılıyorum dönüyor adama vuruyor ölüyorum :( bunu çözümünü bilen var mı beyler lütfen yardım edin. sırf bu yüzden dota oynayasım gelmiyor.
    not: oto atak kapalı

• bu sorun "dota_force_right_click 1" komutu açık olduğunda oluyor sanırım. Bu sorun bende de var right click 1 açık olduğundan dolayı idüşmanlardan kaçınca bizim creepler yoluma çıktığında yanlıslıkla onlara basıp hero arkaya dönüp düşmana doğru ilerliyordu . sende bu kodu kullandıysan bundan kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 7 Eylül 2013; 15:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

bu sorun "dota_force_right_click 1" komutu açık olduğunda oluyor sanırım. Bu sorun bende de var right click 1 açık olduğundan dolayı idüşmanlardan kaçınca bizim creepler yoluma çıktığında yanlıslıkla onlara basıp hero arkaya dönüp düşmana doğru ilerliyordu . sende bu kodu kullandıysan bundan kaynaklanıyor olabilir.

aynen hocam bu koddan dolayı oluyormuş teşekkürler yardımınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.