Şimdi Ara

Beyler Sizce Yeni Bir Muhabbet Kuşu Alayımmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52174354/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52187716

Konum bu , kaç yaşında adamım gizli gizli ağlıyorum. Aile fertleride öyle üzüntülü.

Gidip yeni bir kuş alsakmı diye düşünüyoruz. Birde onada alışıp kaybedersek diye korku var.

• Valla bende kuşuma alıştım aman ölmesin ya yoksa dayanamam bende başın sağolsun.

Alıp almamak senin kararın eğer onun yerini dolduracagını düşünüyosan al
  • İlk önce Allah beterinden saklasın , Allah yakınlarımızın ölümünü göstermesin.

ama insan üzülüyor kardeşler, ağladım baya , elimden birşey gelemedi kurtaramadım.

Yerini doldurmaz tabi başka hayvanda bizimkiler için istiyorum , üzüldü onlarda çok seviyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 29 Ağustos 2011; 20:43:47 >
  • hayvan alınıp bakılmasına karşıyım onlara geniş ortamlar verilmiyor çok acıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

hayvan alınıp bakılmasına karşıyım onlara geniş ortamlar verilmiyor çok acıyorum

Hocam elimizden geldiğince iyi bakmaya çalıştık keyfi iyiydi. Çıkar gezdir dediğinde gezdiriyorduk. Dün gezdirdim ellerimde öldü. Yazarken bile gözlerim doluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

hayvan alınıp bakılmasına karşıyım onlara geniş ortamlar verilmiyor çok acıyorum

Muhabbet kuşları evcil kuşlardır,dışarda yaşayamazlar.Fazla uçamıyorlar zaten salarsan direk kedi filan kapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959295B3B -- 29 Ağustos 2011; 21:08:07 >
  • Hocam ayıptır sorması durumunuz aşağı yukarı iyi bi durumda mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicconic

Hocam ayıptır sorması durumunuz aşağı yukarı iyi bi durumda mı?

Orta diyelim kardeşim neden sordun
  • 3 tane muhabbet kuşu aldık şuana kadar en fazla yaşayını 7 yıl oldu.

istiyorsan al, ömürleri çok uzun olmuyor ama ona bağlanmaya yetiyor al bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

3 tane muhabbet kuşu aldık şuana kadar en fazla yaşayını 7 yıl oldu.

istiyorsan al, ömürleri çok uzun olmuyor ama ona bağlanmaya yetiyor al bak derim

Hocam bizimki en fazla 5 yaşındadır , ama çok büyümedi bize geldiğinden beri. arkadaştan almıştım 3 yıldır bizdeydi.

Dişi olmasının etkisi varmı diğer kuşlardan ufak göstermesinin.

Canım benim kıyamam ona ya hassastı
  • Papağan düşünürsen yardımcı olabilir bilgi verebilirim o yüzden sormuştum
  • hocam ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum bi gün muhakkak ölecekler.biz de çok bağlandık.ama açıkçası ölürlerse tekrar almayı düşünmüyorum.yenisini almak eskisini hafızandan silip atmaz.yeni aldığın da bi gün ölecek o yüzden aynı acıyı bi kere daha yaşatma kendine
  • aynı cins alma başka bir şey al bağlanmayacağın bir şey, ötücü kuşlardan olabilir. saka melezi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elijah34

hocam ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum bi gün muhakkak ölecekler.biz de çok bağlandık.ama açıkçası ölürlerse tekrar almayı düşünmüyorum.yenisini almak eskisini hafızandan silip atmaz.yeni aldığın da bi gün ölecek o yüzden aynı acıyı bi kere daha yaşatma kendine

Kardeşim bizimkiler alıştı kuş beslemeye. Bana kalsa almam ama onlar çok içlendi onlar için istiyorum.

@Nicconic

Bizimkilerin papağan isteyeceklerini sanmıyorum kardeş
  • eğer siz muhabbet kuşlarını almazsanız bu kadar çoğalmazlar zaten hem onlarında kendince doğal ortamları var o ortamlardan getirilip burada çoğaltılıyorlar eğer bizler almazsak bu sorun ortadan kalkar
    bu arada evet bazıları gerçekten çok iyi bakıyor padişah gibi yaşatıyorlar hayvanı zaten serbest bıraksalar bile gitmiyor onlara lafım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

aynı cins alma başka bir şey al bağlanmayacağın bir şey, ötücü kuşlardan olabilir. saka melezi öneririm.

Hocam muhabbet istiyorum ama sakayıda araştırayım.

Bu arada dişi mi olsun erkekmi , bizimki dişiydi ve çok büyümedi bu normalmi dişi kuşlar için?
  • Akrabam var muhabbet kuşu alıyorlar fazla geçmeten bikaç yılda ölüyorlar ve gerçekten alışkanlık yapıyor ev sakinlerine alışıyor o öyle yıllar geçtikce sen onun öldüğünü görünce sanki 1 aile ferdin acı çekerek gölmüş gibi acı hissediyorsun sonra .
  • gecen benimkide öldü ayni gun 2'tane aldim
  • Hangi ildesin dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

Hangi ildesin dostum ?

Denizli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.