Şimdi Ara

BEYLER SİZ NE DERSENİZ ÖYLE DAVRANICAM ! [ KIZ İÇERİR ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün akşam saat 10 da sitedeydik arkadaşımla muhabbet ediyorduk kimse yoktu 2 tane kız gördük biraz arkalarından dolandık falan biz oturduk tenha bir yere bunlar öümüzdeki kaldırımdan sürekli bizi kestiler hani bakılırda hayvan gibi bakılır mı neyse bunlar aşağı salıncaklara indiler bizde hemen yukardaki banktaydık bunlar " Gelmediler ya off " dediler somra bize " SELAM " diyip kaçtılar böyle uaptıkları için arkadaşıma yürü gidelim bunlardan bir cacık olmaz dedim dur az falan dedi neyse bunlar geri geldiler falan bunlara neden kaçtınız ? Dedim iştw bişiker dediler adınız ne yaşınız kaç faan dedim konustuk biraz sonra giderken kız " HEMEN NEREYE ? " diye seslendi geri döndük parka gelin orda kouşalım dedim tenha olduğu için neyse gittik falan biraz muhabbet açıldı kız dağa tırmanıyormuş bizim sitede ama hiç dışarı çıkmıyormuş arkadaşı yatılı gelmiş falan, kız aşırı dürüst dobra dobra konuşuyo yani şurda teretdüte düştüm telini istedim telim tamirde çok özledim falan dedi gerçektir büyük ihtimal neyse sonlara geliyorum en son çok sıkıldı şişe çevirmece oynayalım mı ? falan dediler tamam dedikte şişe yoktu neyse bu arada yaş 16 asıl soracağım şey beyşer kızlarla yarın buluşmak istiyoruz da kızlara ulaşamaıyıcaz eğer ulaşırsak neler yapalım ? Yada nasıl davranalım ?

ÖZET YAZMIYORUM BEYLER OKUYUN LÜTFEN OKADAR YAZDIM TEŞEKKÜRLER.

• özet yaş 16
  • Sise cevirmece Ve 16dan sonra okumadim.

Bu arada Hangi siteyse link verde ikide biz takilalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis_Lopez

Sise cevirmece Ve 16dan sonra okumadim.

Saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis_Lopez

Sise cevirmece Ve 16dan sonra okumadim.

• Mesajını okumadım ama şunu bil burda alacagın en mantıklı cevap"em onu" olacaktır

• Em Onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Em onu

• Sana tavsiyem; eğer olur da sevgili mevgili olursanız, fazla bağlanma hemen. Eğlenmelik olsun derim. Çünkü daha yaşınız çok küçük ve bu yaştan evlenme hayalleri kuranlar oluyo, olmayınca da soluğu arabesk müziğin içinde alıyorlar, isyankar sıtaylaya bağlıyorlar..
  • kızlarla bir bara git sonra çıkar malı vur masaya
    yada en basiti em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Sana tavsiyem; eğer olur da sevgili mevgili olursanız, fazla bağlanma hemen. Eğlenmelik olsun derim. Çünkü daha yaşınız çok küçük ve bu yaştan evlenme hayalleri kuranlar oluyo, olmayınca da soluğu arabesk müziğin içinde alıyorlar, isyankar sıtaylaya bağlıyorlar..

Saolasın usta yok artık evlenme hayalleri falan ama yaşım 16 onun 14 aslında hiç bakmam 2 yaş küçük ama kız çok olgun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu em

• mE unO

• 16 ve 14. Hmm.

• Dil anlatım hocana selamlar.

muhabbet açıldı kız dağa tırmanıyormuş bizim sitede ama hiç dışarı çıkmıyormuş arkadaşı yatılı gelmiş falan, kız aşırı dürüst dobra dobra konuşuyo yani şurda teretdüte düştüm telini istedim telim tamirde çok özledim falan dedi gerçektir büyük ihtimal neyse sonlara geliyorum

Birisi burayı çevirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Dil anlatım hocana selamlar.

muhabbet açıldı kız dağa tırmanıyormuş bizim sitede ama hiç dışarı çıkmıyormuş arkadaşı yatılı gelmiş falan, kız aşırı dürüst dobra dobra konuşuyo yani şurda teretdüte düştüm telini istedim telim tamirde çok özledim falan dedi gerçektir büyük ihtimal neyse sonlara geliyorum

Birisi burayı çevirebilir mi?

İpadden yazdım hızlı hızlı bakmadım ama sen bişi yazma gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.