Şimdi Ara

BEYLER SİVAS YENER Mİ SİZCE NE DİYORSUNUZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR SORU AÇIK VE NET SİZCE MAÇ NE OLUR?? İÇİMDEN SİVASIN BU AZİMLE GS Yİ 1-0 DA OLSA YENEBİLECEĞİNE İNANIYORUM ARKADAŞLAR SİZ NE DİYORSUNUZ HİÇ UMUT YOK MU YADA?

• Sivas'ın Sağı Solu Hiç Belli Olmuyo , Büyüklere Karşıda Zafiyeti Var . Bence Maç 2-2 Biter Diyorum
  • Elbette yenecek.Başka bir alternatifi yok.

Pazar günü Gs'yi 4 eylül statında hezimete uğratıp çıldıracağız.
  • inşallah yener çünkü bütün umutlarımız biter içimden sivas 1-0 yenicek ve maç sonunda balkondan çıkıp bağıracağım gibi geliyo hayal etmesi bile güzel yav
  • sivas yenerse bir zahmet kendisi şampiyon olsun ben ölümüne fenerbahçeliyim ve ben böyle şampiyonluk istemiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

sivas yenerse bir zahmet kendisi şampiyon olsun ben ölümüne fenerbahçeliyim ve ben böyle şampiyonluk istemiyorum....

neden öyle diyosun?denizli maçını düşün ve bi daaha cevap ver aynısı bizim başımıza gelmişti ve şampiyon gs olmuştu onlar nasıl sevindiyse böyle bir şampiyonluk bizimde olsa her fb li gibi bende aynı şekilde sevineceğim...
  • Çok zor artık arkadaşlar. Halimize bakın yaaa başka takımlardan medet umuyoz Bu işin daha önce bitmiş olması gerekiyodu. Çok büyük fırsatlar teptik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Sizce benden ne olur?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevinmekle alakası yok ben sadece transferde yapılan büyük hatalara kızdım hemde çok kızdım o kadar....
  • sivas fener ve bjkye kaybetti.üç büyüklerden bir tanesinden mutlaka puan alacaktır.hemde bu şampiyon olmaları anlamına gelecek olan gs maçında olacak.1-0 olur ama sivas ne yapar ne eder bu maçı alır.son haftada bütün düğüm çözülür.
  • Galatasaray'a 1 puan yetiyor bence Sivasspor yüklencek GS çok rahat kazancak.
  • Sivas'ın yenmesi Kadıköy - Sivas telefon hatlarının çalışmasına bağlı.
  • ben bu macta puan kaybedeceğimize inanıyorum umarım yanılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

ben bu macta puan kaybedeceğimize inanıyorum umarım yanılırım

hacı sen gs lisin dimi? yanlış okumuyorum bir gs li bunu sölüyorsa bilmiyorum şimdi gs mi sivasa yenilcek ben yanlış okumadım dimi?
  • bir kaç oyuncusuna gereken cezaları verse sivasın şampiyon olmasını isterdim ama m.ali ve bir kaçı daha o takımda oynadıkça küme düşmelerini istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

ben bu macta puan kaybedeceğimize inanıyorum umarım yanılırım

hacı sen gs lisin dimi? yanlış okumuyorum bir gs li bunu sölüyorsa bilmiyorum şimdi gs mi sivasa yenilcek ben yanlış okumadım dimi?

Totem yapıyodur o.
  • KONUYU AÇAN ARKADAŞ BAYA ZOR DURUMDA YAZIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Assassins

KONUYU AÇAN ARKADAŞ BAYA ZOR DURUMDA YAZIK

yav zor durumda falan değilim iddia falan da oynamadım ama ne biliyim yav şu şampyonluğun gs ye gitmrsini istemiyorumm
  • fenerliyim ama

galatasaray sivasa gol olup yagaca tahmini skor 4-0 gs alır
  • 0 - 2 GS alır
  • 3-1 alacağımızı düşünüyorum bende..

Dün gece rüyamda Mohammed topu doksana takıyodu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.