Şimdi Ara

beyler site nasıl olmuş biri bana yazarsa sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler site nasıl olmuşwww.lineageturk.com

• quote:

Orjinalden alıntı: TurkElf

beyler site nasıl olmuşwww.lineageturk.com

Arkadaşım güzel olmuşta bayrak biraz büyük açtığımda sayfayı bayrak hemen gözüme çarpıyor. Bide büyültmüşsün galiba çok az bulanık gibi gözüküyor. biraz küçült daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

quote:

Orjinalden alıntı: TurkElf

beyler site nasıl olmuşwww.lineageturk.com

Arkadaşım güzel olmuşta bayrak biraz büyük açtığımda sayfayı bayrak hemen gözüme çarpıyor. Bide büyültmüşsün galiba çok az bulanık gibi gözüküyor. biraz küçült daha iyi olur.

aynen resimler bulanık durmakta. ayrıca basit bişi ama emeğe saygı hayırlı olsun yavaş yavaş güzelleşir

• ben beğenmedim
  • yorum larınız için sağolun
  • Sayfa sağa sola çok taşmış ortalamalısın bence.Başka diyebileceğim bişey yok bence biraz daha uğraşmalısın tasarım olarak eksikler var.
  • beyler aranız da acc meneger bilen var mı
  • Site de çok resim var arka planları hep resim yapmışsın sayfa yüklemesini geciktiriyo.Genel olarak sevmedim biraz daha uğraşabilirdin.REnk uyumlarına dikkat etmelisin bence..

Kolay gelsin
  • Resimler sanırım arak.. sen çizmedin yani? çizdiysen helal olsun ancak resim çizmedeki başarını (eğer sen çizdiysen) resimleri sitede kullanmada gösterememişsin.. çok büyükler.. ana sayfadaki yazı kocaman ve çirkin duyuor.. ayrıca kapkaranlık bir site..belki konsept öledir ona sözüm olamaz o zaman ancak bence çok koyu.
  • amatör bir sayfa olmuş, renk uyumu yok, 99 yılının web sitelerine benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.n.u.r

amatör bir sayfa olmuş, renk uyumu yok, 99 yılının web sitelerine benziyor

niye ya 99 yılında da gayet bomba web siteleri ardı :D
  • Arkadaşım ilk çalışman ise güzel ama ilerletebilirsin. Sayfada resimleri ve diğer öğeleri fazla büyük yapmışsın. Düzenlemesi üzerinde baya uğraşmalısın.

Hayırlı olsun, başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavsardh -- 26 Ocak 2006 19:34:33 >
  • bazen hataları görmek iyidir. maalesef kötü olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.