BEYLER ISLEMCI YE FAIL DEDI SYSTEM REQ LABS. YANI ISLEMCI YETMIYORMUS O ZAMAN KALDIRMIYOR MU
UP!
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
quote:
Orijinalden alıntı: NecmettinArat
quote:
quote:
kaldırır akıcı da oynatır
Niye dalga geciyorsun ki anlamadım
şizofreni falan mısın?
hayır değilim ama Penitum D istiyor PEnitum d dual corededn daha iyimiş oyle yazıyor wikipedi de hakkaten akıcı oynatırmı normal ayarlarda?
Pentium D, Dual Core'dan iyi değil ki. Bu yazdığın sistemle akıcı şekilde oynarsın oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: barman
quote:
quote:
quote:
quote:
kaldırır akıcı da oynatır
Niye dalga geciyorsun ki anlamadım
şizofreni falan mısın?
hayır değilim ama Penitum D istiyor PEnitum d dual corededn daha iyimiş oyle yazıyor wikipedi de hakkaten akıcı oynatırmı normal ayarlarda?
Pentium D, Dual Core'dan iyi değil ki. Bu yazdığın sistemle akıcı şekilde oynarsın oyunu.
Pentium D, Intel'in ilk çift çekirdekli işlemcisidir. Pentium D, Pentium 4'e göre daha yüksek performans sunan LGA775 platformunda çalışan bir işlemcidir.
Pentium D 8XX serisi 90 nm teknolojisi ile üretilmişken,yeni Pentium D 9XX serisi 65 nm teknolojisine sahiptir ve bu nedenle daha az enerji harcayarak daha yüksek performans verebilmektedir. Yerini Core 2 Duo işlemciye bırakmıştır.Pentıum D dual core lere göre daha performanslıdır p D daha fazla ısınabilir ama dual core den daha iyidir. http://tr.wikipedia.org/wiki/Pentium_D
UP! YARDIM EDIN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme