Şimdi Ara

Beyler Saldım Çayıra Mevlam Kayıra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amaan en kötü 150-200k gelir onada yazarım esogü inşaat geçerim kasmaya gerek yok zaten artık herkes işsiz kalıyo inşaat yzar arapca rusca öğrenir bitirene kadar yoluma bakarım piyasa moku yemiş zaten makina ee endüstri bilgisayar okusam ne değişiyp maaşlı işlerde maaş 3 aşağo 5 yukarı aynı
    Mezun olunca baktım bişe yok basar giderim almanyaya lokanta açarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen nasıl istersen kanka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sene başı 40k idi sonra 50 oldu sonra 70k da yeter dedim sonra 100k dedim sonra 150k gelse kabul dedim şu an 200k yeter diyorum büyük ihtimalle 220k gelecek
  • Amaaaan en fazla açık öğretimden işletme okurum 3 aşağı 5 yukarı aynı hem 4 yılda 2 yabancı dil + programlama dilleri + iş tecrübesi kazanırım
  • Oğlum aynıyız ya :D inşaata baslicam bu sene hazırlığı geçtim ama istemiyorum inşaatı. Endüstri istiyorum ama puanlari çok yüksek la.

• mezunadam12 M kullanıcısına yanıt
    la hepsi aynı mok sanki inşaatcı işsizde makineci eeci bilgisayarcı porsche genel müdürümü ?
    Maaşlı çalışan adamın maaş ortalaması bellidir ticarete girmedikten sonra aynı mok gepsi

baktın mezun olunca iş yok git avrupada y lisans yap biraz yabancı karılarla takıl ufkun açılsın sonra orda moktan bi ekmekcinin aylık 15-20k bin euro kazanırken mühendisin 3k bin euro kazandığını gör ve ekmekci ol

ben üniyi takılmak için okuyacam sonra zaten yaparız bişe

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

la hepsi aynı mok sanki inşaatcı işsizde makineci eeci bilgisayarcı porsche genel müdürümü ?
    Maaşlı çalışan adamın maaş ortalaması bellidir ticarete girmedikten sonra aynı mok gepsi

baktın mezun olunca iş yok git avrupada y lisans yap biraz yabancı karılarla takıl ufkun açılsın sonra orda moktan bi ekmekcinin aylık 15-20k bin euro kazanırken mühendisin 3k bin euro kazandığını gör ve ekmekci ol

ben üniyi takılmak için okuyacam sonra zaten yaparız bişe
    Kankam haklisinda bende o amaçla üni okuyacam da inşaat çok zor işte :D oyle takilmalik bir bolum değil yani. Endüstri iyi kötü yine rahat geçiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mezunadam12 M kullanıcısına yanıt
    endüstride kızda çok hepte güzel piliçler var zaten endüstri yazarsam sırf o piliçler için yazarunnn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.