Şimdi Ara

Beyler saçlarım uzun kaldı [SS yok]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dedim saçlarımı son gün kestiririm diye 3 ay uzattım bir baktım pazar günü tatilmiş bütün berberler napıcam ben çok uzun saçlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamkardeş -- 18 Eylül 2011; 18:19:51 >

• Okulun ilk günü sorun cıkarıcaklarını zannetmiyorum.
    Köyden dün gece geç saatte geldim kestirmeye fırsatım olmadı filan dersin en kötü.
  • Bizde okulun ilk günü kapıdan berbere yolluyorlardı saç ya da sakalı uzun olanları

Tabi ne kadar gidersin orası sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 18 Eylül 2011; 18:22:35 >
  • ben 7 aylık saçla gidicem 1 haftailk gün karışacaklarını sanmıyorum
    daha öncede gittim karışmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 18 Eylül 2011; 18:23:42 >
  • sabah açarlar mı acaba 9 da filan başlıyor okul
  • ss yoksa gidiyorum.
  • benimde orta uzun alırlar heralde 12 olduk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk gün yoklama bile alınmıyor takma bu kadar kestirirsin zaten bir şey demezler,
    yarın git okula bak millete saç sakal karışmıştır.
  • yapıcak birşey yok artık ilk gün gidelim hocalar bayağı uyuz
  • ilk gün gitme okula
  • berberler sali günü tatil oluyomu
  • 9 aydir kestirmiyorum oyle gidicem almazsada almaz problm degil.
  • uyarmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogRc

beyler dedim saçlarımı son gün kestiririm diye 3 ay uzattım bir baktım pazar günü tatilmiş bütün berberler napıcam ben çok uzun saçlarım

evde kendin kes berberden daha iyi kesersin
  • Risk budur diyosun
  • tek çare MAKAS
  • Saçımı kestirdiğim zaman bir kaç gün kendime gelemiyorumO yüzden okullar açılmadan 2 hafta falan önce saçımı kestirirdimGerçi mezunuz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 18 Eylül 2011; 19:09:32 >
  • Geçen sene aynısı bana oldu, hoca bu saçlarla seni okula almam git kestir öyle gel dedi. 5.derse anca yetiştim saçları kestirip. Hep kafam falan kaşınıyordu dökülmüş saç kıllarından ve en ön kalmıştı yer olarak
  • 1)kestirme baba, de ki "getirin disiplinde herkesin saçı 3 numara olacak diye bir yazı yok, anayasada böyle bir kanun yok, element uydurmayın, benim bu yasal hakkım". bunu dersen alırlar, velini falan çağır olay çıkar birşey diyemeyeceklerdir.
    2)sabah 7 de açılan berberler var, bizim asistanlar "laboratuar dersine sakallı girmek yasak" dediler bende birgün sakalları kesmeyi unuttum sabah uykusuzlukla gitmiştim, bir baktım berber açık girdim oldum. 8 de bulursun git 20 dk ya bitirirler hızlı kes de adama :D bence 1.seçenek daha akıllıca
  • Nasıl tatil ya. Burada hepsi açık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.