Şimdi Ara

Beyler saç konusunda yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce çiğköftecide gördüm, önler seyrelmiş dipler görülüyor, şakaklar da açılmış. Daha 20 yaşındayım. 8-9 ay önce çok sağlıklı ve gür saçlarım vardı. Üni başladı, saçlar dökülmeye başladı. Nasıl durduracağım, gerçekten çok üzülüyorum.

Şampuan ve yağlar hiçbir işe yaramıyor. Minoxil alayım dedim, daha çok döküyormuş. Proscar kullanmaya kalktım testislerim ağrıdı.

Ünlü bi doktora mesaj attım, sende birşey yok normal bu saç diyor takma kafaya diyor. Bunu diyen adam saç ekiyor aynı zamanda ama.

Ya en azından 25-30 yaşında başlasa gam yemeyeceğim. Şu hale bak güp gür saçlarım vardı ya. Okulun başlarında çocuklar, senin saçlar hayatta dökülmez diyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 29 Nisan 2018; 17:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 18 de falan başladı suan kelim. Kafaya takan biri için kötü olur evet irsi ise durmaz.

• o çiğköfteciye bir daha gitme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Benim 18 de falan başladı suan kelim. Kafaya takan biri için kötü olur evet irsi ise durmaz.
    Ciddi mi hocam? Şuan nasıl kelsiniz? Bizde de irsi ama peder 40'tan sonra döktü.

• Valla bildigin kelim suan dazlak tarz yaptım kendime vucut ta var sıkıntı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Valla bildigin kelim suan dazlak tarz yaptım kendime vucut ta var sıkıntı olmuyor.
    Yav vücut bizde de var elhamdülillah. ama 18 yaşında abartıyor olmayasınız?

• Yetişkinlik gerilemesi olabilir belli bir yere kadar ilerler ve durur kötüde gözükmez kadınlar çekici bulur.genelde Her erkekte olur yetişkinlik çekilmesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaşında başladı dedim 24um suan ama cok fazla döküldü yani. 3 numara yada sıfırdan başka model mumkun degil öyle söyliyim

• benimde 19 umda başladı , yaş 20 şu anda üstler açık saçı kısa kestiriyorum çok çakmıyor
  • Fotoğraf atsan daha iyi anlardık aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

benimde 19 umda başladı , yaş 20 şu anda üstler açık saçı kısa kestiriyorum çok çakmıyor
    Çaresi yok değil mi hocam?

• çok açılırsa , saç ektireceksin başka yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

çok açılırsa , saç ektireceksin başka yolu yok
    Biliyorum hocam, dayımın oğlu 30 yaşında ektirdi, kurtuldu. Ama ben çok erken başladı, yaş ilerledikçe dahada gidecek. Saç ekimcilerde 30'a kadar bekleyin diyor genelde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.