Şimdi Ara

Beyler özgüvenim sıfır lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyle herseyde ozguvenim yerlerde resmen.ozguvensiz oldugum icin de asosyalim haliyle.daha bugun hoslandigim kizin yanina gidip konuscaktim ama ozguvenim 0 oldugu icin yanindan gectim gittim bir kelime bile edemedim.sadece bakmakla yetindim.
    sizden istedigim;bu ozguvensizligimi nasil yenicem? bir yolu yok mu? lutfen yardim beyler psikolojim bozuldu artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 22 Mayıs 2012; 16:23:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardim yok mu?

• Bir psikoloğa görünmende fayda var.Zamanla düzelecektir diğerlerinin kendinden çok üstün görme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lance尺

Bir psikoloğa görünmende fayda var.Zamanla düzelecektir diğerlerinin kendinden çok üstün görme.

sorun basklarini ustun gorme degil de daha cok cesaretsizlik hocam

• Kendinde bulduğun bir kusur varsa onu düzeltmeye çalış ya da onunla yaşamayı öğren,eğer yoksa psikolojik yardım al.Cesaret ilaçları falan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Kendinde bulduğun bir kusur varsa onu düzeltmeye çalış ya da onunla yaşamayı öğren,eğer yoksa psikolojik yardım al.Cesaret ilaçları falan var.

kendimde gordugum bir kusur yok sadece cesaret edemiyorum birseye

• sosyalleşmeye çalış özgüvenin yerine gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bir psikoloğa görün dostum. Buradan sana yardım edemeyiz ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı21

sosyalleşmeye çalış özgüvenin yerine gelir

son care cesaret ilaclari

• quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Kendinde bulduğun bir kusur varsa onu düzeltmeye çalış ya da onunla yaşamayı öğren,eğer yoksa psikolojik yardım al.Cesaret ilaçları falan var.

kendimde gordugum bir kusur yok sadece cesaret edemiyorum birseye

Tamam işte bu psikolojik bir hastalık tedavisini görmen gerek,babamın yeni ortaya çıktı işe gidemiyor 2 aydır şuan tedavi görüyor,önlemini almazsan daha da ileriye taşırsın.Bazı ilaçlar var cesaret veriyor,yapamam dediğin şeyi yapıyorsun ama biraz zamn lazım.

• özveri ve tecrüben var mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 22 Mayıs 2012; 16:38:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı21

sosyalleşmeye çalış özgüvenin yerine gelir

son care cesaret ilaclari

psikiyatrik ilaç içme çok zararlıdır.ben kullandım çok pişman oldum.vücut olarak gelişmeni engeller.uyuşturucu gibi etki eder.

daha önce yazdığım mesaj.

kötü bir durum asosyallik kardeş düzeltmelisin.ama burda psikoloğa git diyorlar.her zamanki mesajımı yazayım bir kişi daha psikiyatriden ve ilaçlarından dert çekmesin.pskiyatrik abd tarafından kurulmuş hastaları kontrol altına almak ve hasta insanların geçtiği kötü durumları görüp başka insanları o hale sokmayıp kendine işgücü yaratmak için vb kurulmuş sahte bir bilimdir.ilaçları hastalığı daha kötü yapar,sıkıntı yapar,katillik ve intihar yapar kanser yapar vb hatta bir yerde gördüm yılansı hareket yapar yazıyordu belki eşcinsellik bile yapar.o yüzden psikiyatriste görünme psikolog neysede.ilk başta kitap film izle oyun oyna ders çalış bunları yoketmeye çalış sonrada insan içine çık.linklere bak ve yazıyı oku.

http://bianet.org/biamag/saglik/120630-psikiyatra-gidip-ilac-alan-bu-kitabi-okusun

http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

radikalde konuyla ilgili çıkan bir habere göre ilaçlar hakkında dönen şöyle spekülasyonlar mevcuttur:

1- depresyonların tedavisinde kullanılan ilaçlardan özellikle seçici serotonin geri alım engelleyicisi (ssri) grubundan ilaçların özellikle birkaçı, homisid (başkasını öldürme), suisid (kendini öldürme) hatta her iki davranışa birden yol açabilir.
    2- psikiyatrik ilaçlar, beyinde kalıcı hasara, kansere neden oluyor.
    3- psikiyatrik ilaçlar, beyin biyokimyasını etkileyerek, daha doğrudan deyişle değiştirerek psikiyatrik bozuklukları tedavi ediyor. mesela yukarıda anılan ssri ilaçlar, beyindeki serotonin adlı biyoamin'in akışını hızlandırıcı etkiye sahiptir. başka ilaçlar da dikkate alınırsa, psikiyatrik ilaçlar, dopamin, noradrenalin üzerinden beyinde biyokimyasal değişmelere yol açarak sonuca ulaşıyor. halbuki söz konusu ruhsal bozuklukların, beyindeki biyokimyasal değişmeler sonucu ortaya çıktığı konusunda kesin kanıt yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

özveri ve tecrüben var mı peki?

ne hakkinda ?

• up

• ozguvenini neyle olctun?bana da lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesliPanda

ozguvenini neyle olctun?bana da lazim.

ozguvenmetre ile.
    bakkal ve marketlerde bulabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AtesliPanda

ozguvenini neyle olctun?bana da lazim.

ozguvenmetre ile.
    bakkal ve marketlerde bulabilirsin

tesekkurler hocam, yarin disari cikinca alayim bir tane

• Kendin gibi konuşkan olmayan kızlara yaz. Hem kolay anlaşırsın hem de o ilişki ikinizin de sosyallik ihtiyacını giderir. Belli bir dönemi atlatınca ikiniz de kazanırsınız özgüveninizi. İkili ilişkiler sadece canım cicim diye bakılmadığında çok şey katar insana.

• spor yap kas gelistir ozguvenin ve kizlar arasndaki populerlign artar tabi bunu duzenli olarak yapicksn

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Kendin gibi konuşkan olmayan kızlara yaz. Hem kolay anlaşırsın hem de o ilişki ikinizin de sosyallik ihtiyacını giderir. Belli bir dönemi atlatınca ikiniz de kazanırsınız özgüveninizi. İkili ilişkiler sadece canım cicim diye bakılmadığında çok şey katar insana.

onu nerden bilcem hocam ya bu kizdan cok hoslaniyorum.hergun bu sefer yapicam diyorum ama yanina gdince isler degisiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.