Şimdi Ara

Beyler özelden açtım pek talep görmedi! Bir yorum yapın daaa! Kıskançlık mı? Değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir kızla arada bir şey yok ama detaylı olarak konuşuyorsunuz -tanışma kısmı diyebiliriz- twitter hesabımdan 3 gün önce şu an okuduğum okuldaki kızlarla olan konuşmamı okumuş -onunla konuşmaya başladığımdan beri dışarıda gezelim görüşelim diyen kızlar dahil hiç bir kızla ne sms ne telefondan ne de net üzerinden konuşuyorum 3 yıldır zaten konuştuğum bütün kızlara onu anlatıyorum...- Bıçak gibi kestim bir yerde..

Ancak arada çok yakın arkadaşlar olduğu için ayda bir nasılsın iyi misin gibisinden konuşmalar oluyor o da herkese açık twitter üzerinden... Bahsettiğim kişi twitterdaki konuşmalara atıfta bulunarak yakın arkadaşlarımın beni mutlu edeceğini :S ve kendisinin benimle ne sıfatla konuştuğumuz hakkında cevap veremediği için artık konuşmaya gerek olmadığını, onlarla konuşmamı sert bir üslupla hatırlatarak nokta koymak istedi, bende bu tavrının altında kıskançlık yattığını ve bunun inkar etmemesini söyledim. Haliyle kıskançlık falan değil, ben sadece sen üzülme diye konuşuyordum ama görünen o ki sen yakın arkadaşlarınla da mutlu oluyormuşsun... Onlarla konuş. şeklinde sözleri oldu.

Şimdi soruyorum, sizce bu kıskançlık mıdır? Yoksa harbiden benim ona ihtiyacım olmadığını düşündüğü için mi söylemiştir. Bu arada twitter da geçen konuşmalar ise şunlar; yakın bir arkadaşım face i kapatmış onu konuştuk esprili bir şekilde, diğer konuşma ise okuldan iki kız aralarında çok fazla muhabbet ettikleri için bu kadar muhabbet ancak çayla gider çay var mı çay :) dedim. :S

Son dakika :) Erkek olsaydı bu arkadaşlar bu kadar sorun yapmazdın dedim, Evet yapmazdım ben erkek değilim çünkü benimle konuşmadığın zamanlar üzülüyorsun başka arkadaşların yardımcııı olurrr... :s gibi tuhaf bir cevap geldi... Sonuç olarak sizce neden böyle bir davranış sergilemiş olabilir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.