Şimdi Ara

Beyler Oyun,İşlemci vs sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer aspire 5742g sahibim 2 gb ekran kartı var ge force gt540m kaliteli grafiklerle oynanırmı?

Ben sizlerle beraber oynamak istiyorum.Sizin yani türklerin bol bulundugu guild yada clan varmı hangi serverda ?

Oyun içinde karakterler olarak hem dungeonda fazla vurabilen hemde 1vs1 de kuvlletli ve damage yüksek olan bir karakter varmı? Varsa ne önerirsiniz öyle ahım şahım çok vurupda 2 dk da ölmesin yani Silkroadda wizard herkes bilir o gibi çok vurupta tek yiyen bir karakter değilde hem dungeon parti,kasılma ve 1vs1 de iyi olan bir karakter varsa ne önerirsiniz yada önerileriniz nelerdir?

her lw başı + arttırmalar geliyormu onlar hakkında neleri artıracagımı karakter için neyin iiyi oldugunu söylerseniz seviirim. Şimdiden cevaplayacaklar için teşekkürler

Aklıma geldikçe soracagım

• 1. En düşük ayarlarda bile nexus ve battlegroundlarda kasar. Masaüstü bilgisayarlar bile kasıyor oyunun optimizasyon sorunu var biraz.

2. Veritas da oynuyorum türk guilde bulmakta zorlanmazsın diğer serverları bilmiyorum zuras hariç başka serverlarda oynamadım ama pvp serverlarını tavsiye etmiyorum.

3. senin kriterlerine göre olan en iyi karakter berserker ama oda tutturursan güzel vurursan adamları yakalama şansın zor vsde anca meleelerle kapışabilirsin. sorcererlarda bu oyunda tek yemeyip tek atamıyor ama senin oyunculuğuna bağlı olarak değişir durumlar. silkroad oynadıktan sonra bu oyuna geçiceksen çok alışabilceğiniz sanmıyorum. non-target sistemi apayrı bi olay.

4. silkroad gibi stat verme SPyle skill açma yok. sadece skillerini satın alıyosun parayla o kadar tüm skilleri alabilirsin sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brostalker

1. En düşük ayarlarda bile nexus ve battlegroundlarda kasar. Masaüstü bilgisayarlar bile kasıyor oyunun optimizasyon sorunu var biraz.

2. Veritas da oynuyorum türk guilde bulmakta zorlanmazsın diğer serverları bilmiyorum zuras hariç başka serverlarda oynamadım ama pvp serverlarını tavsiye etmiyorum.

3. senin kriterlerine göre olan en iyi karakter berserker ama oda tutturursan güzel vurursan adamları yakalama şansın zor vsde anca meleelerle kapışabilirsin. sorcererlarda bu oyunda tek yemeyip tek atamıyor ama senin oyunculuğuna bağlı olarak değişir durumlar. silkroad oynadıktan sonra bu oyuna geçiceksen çok alışabilceğiniz sanmıyorum. non-target sistemi apayrı bi olay.

4. silkroad gibi stat verme SPyle skill açma yok. sadece skillerini satın alıyosun parayla o kadar tüm skilleri alabilirsin sorun yok.

abi zamanında 2.300 para verdim keşke almasaymışım o kadar paraya masaüstü dizsem her oyun opti de oynardım valla.

Şimdi sen en düşük ayarada bile kasar diyorsan zaten düşük ayarda zevki çıkmaz birde kasarsa 30 gb yakın 2 gündür iniyor boşamı indirdim ?

Hangi karakter bana uygun olur acaba? Biraz araştırma yaptım archer hastası millet en fazla archer sonra warrior oynanıyor galiba?

Ne bileyim genel olarak kaliteli bir hero istiyorum hem damage hemde çabuk ölmeyecek bir karakter varsa önerin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Misakii

Sadece turk guıld ve nezih bı ortam arıyorsan en ıyısı arcadia ,kalabalık rahat pt bulayım dg dg gezeyım dıyorsan kıllıan, fraya.En kolay oynanan karakter sorc dmg saglam benım önerılerım bunlar :)

Kardeşim genel olarak kaliteli güzel türklerinde bulundugu bir yer söyle o ne öyle :)
  • 1- Bu oyun takım oyunu ağırlıklı bi oyundur. Hem kesiyim hem ölmeyim, hem çok vuruyum hem az damage alıyım diye bir karakter hiç bir oyunda yoktur.. Her karakterin bir artısı ve bir eksisi vardır.

2- Biz Arcadia serverındayızhttp://www.immortalstera.com/forum.php /https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72827701 sitemizde ki rehberler bölümlerini araştırabilirsin.

3- Kasma sorunu şuan sadece kalabalık ortamlarda var. Buda %75 oyundan kaynaklı. Ama kimse sıkıntı etmiyor. Oyun gayet zevkli ve akıcı. Özelllikle Boss'lar, hareketleri ve kesebilmek için gerekli taktikleri çok zevkli. (hemen her bossun ayrı bir taktiği var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 30 Temmuz 2013; 9:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

1- Bu oyun takım oyunu ağırlıklı bi oyundur. Hem kesiyim hem ölmeyim, hem çok vuruyum hem az damage alıyım diye bir karakter hiç bir oyunda yoktur.. Her karakterin bir artısı ve bir eksisi vardır.

2- Biz Arcadia serverındayızhttp://www.immortalstera.com/forum.php /https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72827701 sitemizde ki rehberler bölümlerini araştırabilirsin.

3- Kasma sorunu şuan sadece kalabalık ortamlarda var. Buda %75 oyundan kaynaklı. Ama kimse sıkıntı etmiyor. Oyun gayet zevkli ve akıcı. Özelllikle Boss'lar, hareketleri ve kesebilmek için gerekli taktikleri çok zevkli. (hemen her bossun ayrı bir taktiği var)

Peki bana hangi karakteri önerirsin?

Oyun genel olarak boss öldürerekmi geçiyor yoksa pvp dahamı agırlıklı ben pve geçecegim zaten ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeroHD

quote:

1- Bu oyun takım oyunu ağırlıklı bi oyundur. Hem kesiyim hem ölmeyim, hem çok vuruyum hem az damage alıyım diye bir karakter hiç bir oyunda yoktur.. Her karakterin bir artısı ve bir eksisi vardır.

Oyun genel olarak boss öldürerekmi geçiyor yoksa pvp dahamı agırlıklı ben pve geçecegim zaten ama.

PVP severında bildiğim kadarıyla bütün haritada PK var. Başka ne farklar var bilmiyorum. PVE serverında, PVP alanları farklı yerlerde. İstediğin an ister PVP ister PVE oynayabilirsin.

Sanırım DPS karakter seviyorsun. Oyunda Sorcerer ve Warrior biraz fazla seviyede. Lancer (tank) ve Priest/Mystic sayısı az ve oyun içinde en çok ihtiyaç duyulan Class'lardır. İyi bir Lancer ve iyi bir Priest her zaman parti bulabilir ama DPS sayısında ki fazlalıktan dolayı sıra sana gelene kadar zaten patilerde ki DPS sayısı dolmuş oluyor.

Yok ben illa DPS oynamak istiyorum diyorsan, Mage atak için Sorcerer, yakın dövüş için warrior açabilirsin.

Bütün class'ların ayrı bir tadı vardır bu oyunda ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeroHD

quote:

PVP severında bildiğim kadarıyla bütün haritada PK var. Başka ne farklar var bilmiyorum. PVE serverında, PVP alanları farklı yerlerde. İstediğin an ister PVP ister PVE oynayabilirsin.

Sanırım DPS karakter seviyorsun. Oyunda Sorcerer ve Warrior biraz fazla seviyede. Lancer (tank) ve Priest/Mystic sayısı az ve oyun içinde en çok ihtiyaç duyulan Class'lardır. İyi bir Lancer ve iyi bir Priest her zaman parti bulabilir ama DPS sayısında ki fazlalıktan dolayı sıra sana gelene kadar zaten patilerde ki DPS sayısı dolmuş oluyor.

Yok ben illa DPS oynamak istiyorum diyorsan, Mage atak için Sorcerer, yakın dövüş için warrior açabilirsin.

Bütün class'ların ayrı bir tadı vardır bu oyunda ;)

Ya sürekli yüklüyor kaçıncı patch atışın anlamadım açılmıyor oyun 100 100 yazdı açılmadı launcer çözümü indirdim içine attım bu sefer sürekli patch yapıyor hızlı hızlı açılacakmı dersin bu sefer

• Salı günleri server bakımı olur. Muhtemelen saat 1-2 gibi düzelir..

• quote:

Salı günleri server bakımı olur. Muhtemelen saat 1-2 gibi düzelir..

Yok sürekli patch atıyor anlamadım 3. gün oldu bugün sürekli bitiriyor baştan hızlı bi şekilde btiriyor anlamadım boşuna indirdik ya
  • Arkadaşım server kapalı şuan bakım var...

• quote:

Arkadaşım server kapalı şuan bakım var...

Abi anladım kapalı oldugunuda sürekli patch atmasının sebebi kapalı olmasımı durdurayımmı atsın dursunmu patch onu diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misakii

Arcadia işte.

Arcadia ile ne alakası var..?

• Bırak atsın. Eksik birşeyler olabilir, server açılınca girersin zaten, sakin :)

• quote:

Bırak atsın. Eksik birşeyler olabilir, server açılınca girersin zaten, sakin :)

Yok açılmassa hdd kırarım ondan diyorum 3 gün sıcakta laptop açık kaldı. Nette de baktım bazılarında varmış netten launcer+ bir dosya indirip içine atmıştım ondan olmamıştır galiba sorun olanlar atsın yazmıs bu forumda gördüm attım. Bakalım kaç saat daha atacak
  • Oyunun indirilmesini beklemeden, oyuna girmeden neden bir dosya indirip klasöre attığını hiç anlamadım :) Ayrı bir zevk olsa gerek.

Serverın açılmasını bekle, hala devam ederse duraklatıp oyuna girmeye çalış bakalım ne diyecek. Oda olmadı attığın dosya her ne ise onları silip denersin...

• quote:

Oyunun indirilmesini beklemeden, oyuna girmeden neden bir dosya indirip klasöre attığını hiç anlamadım :) Ayrı bir zevk olsa gerek.

Serverın açılmasını bekle, hala devam ederse duraklatıp oyuna girmeye çalış bakalım ne diyecek. Oda olmadı attığın dosya her ne ise onları silip denersin...

Haha :D güldüm valla :). Yok açılmadı bende bitti sandım netten araştırdım. Bu sitede yayınlamış bilen biri her konuda başta zaten. Attım işte bilmiyorum bakalım
  • Serverın açılmasını bekle

• /0 0 kaldı bişey de yüklemiyor oyun bakımdamı delirdim abi ya bunedir ya bu kadar zormu bir oyunun yüklenmesi
  • quote:

Serverın açılmasını bekle

baktım 52 gb olmuş oyun boyutu fazladan bişeyler mi yüklüyor ? sürekli yüklüyorda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.