Şimdi Ara

Beyler oha yediğim damage ye bakın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün cz de oynarken assas ın birinin koyduğu dmg ye bakın. Benim adamın üstinde +7/12 set var yine de koyduğu dmg uçuklatıcı bişi
     Beyler oha yediğim damage ye bakın!!!

• baya iyi vurmuş biraz daha vuraydı ölecekmişin.
  • abicim o demage imkansız bi şey.O adamın aynı bana 1200dmg anca vuruyo
  • helal olsun adama hilesiz vurduysa ama hile yaptıysa

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

abicim o demage imkansız bi şey.O adamın aynı bana 1200dmg anca vuruyo

pardon düzeltiyorum mage olduğuna dikkat etmemişim
  • çok rahar vurur bence paper mageye...
  • Adam bi vurdu 81 healt kaldı Bu arada ali emre sen beramustamısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abicim buff var ama ne ac var ne def scroll var, bence normal. ama helal olsun valla ii vurmuş harbiden . worm a kac vuruyo acaba
  • DEFANS KADIGIN OLMADAN CIKARSAN COK RAHAT VURUR AC 300 ALMADAN BI MAGENIN BOLE CIKMASI ONUN GERCEKTE EZIK OLDUGUNU GOSTERIR ARTI SWIFT POTUNDA YOK TAM EKMEKSIN SU RESMINDE GOSTERDIGIN HALDE. ZATEN KARUS LAR BOLE KISILERI AVLAYARAK NP TOPLUYORLAR AZ DAHA DIKKAT NP KAZANMAK ISTIYORSAN EKSIKSIZ CIKMA
  • ehehe defans buff vardı ama torment yedi silindi ama o dmg torment bittikten sonraki hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

Adam bi vurdu 81 healt kaldı Bu arada ali emre sen beramustamısın?

evet
  • arkadaslar hafta sonu duzenleme yapilcak skill bugcular oyuna byeee dicek o zamana kadar savasa gitmek mantiksiz en eziqler bile nova salliyo ard arda:)
  • Sağlam bir assassin mage e vurulan normal damage
  • BELLI BI KABAHAT ISLEMISSIN SANA ONDAN O KADAR ASILARAK VURMUS

SAKA BI YANA BEN BU GUNE KADAR ARES TE CZDE ::KEN:: DIE BI MAGEDEN 1700 DAMAGE ALMMISTIM AMA BU COK FAZLA DIKKAT ET CIZERLER
  • bence lag olmus, adam combo yapmis, oluyo arada sirada, paper olsan bile 2500 damage tek skillde vuramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

bence lag olmus, adam combo yapmis, oluyo arada sirada, paper olsan bile 2500 damage tek skillde vuramaz

combo öle olmaz alt alta damageler sıralanmışsa kombodur burda adam tek skill wurmuş
  • yok iste , combo yaparken lag olmus, bi anda gelmis Damage,,
    eskiden Eslanttayken oluyodu , ash knight kesiyodum, bi anda ölüyodum, bi bakioydum tek seferde 1200 damage vermis...

genelde 2-3 ash knight ayni anda vurunca böyle oluyo,,
  • Yanlız adam nasl tabanları yaglams bakarmısınız

• mukemmel bir PS çalışması var ama kucuk bi detay unutulmus 2586 canı var ve adam 2505 vuruyo yukarı bakın ve kalan can a dikkat 1521 PS oldugunu kolayca anlıya bilirsiniz

• haaklısın fakat adam heal içmiş belki ordan bi kazanç çıkmıştır.fakat bana lag kaynaklı bir combo gibi geldi banada olmuştu aynısı
    quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

mukemmel bir PS çalışması var ama kucuk bi detay unutulmus 2586 canı var ve adam 2505 vuruyo yukarı bakın ve kalan can a dikkat 1521 PS oldugunu kolayca anlıya bilirsiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.