abicim buff var ama ne ac var ne def scroll var, bence normal. ama helal olsun valla ii vurmuş harbiden . worm a kac vuruyo acaba
DEFANS KADIGIN OLMADAN CIKARSAN COK RAHAT VURUR AC 300 ALMADAN BI MAGENIN BOLE CIKMASI ONUN GERCEKTE EZIK OLDUGUNU GOSTERIR ARTI SWIFT POTUNDA YOK TAM EKMEKSIN SU RESMINDE GOSTERDIGIN HALDE. ZATEN KARUS LAR BOLE KISILERI AVLAYARAK NP TOPLUYORLAR AZ DAHA DIKKAT NP KAZANMAK ISTIYORSAN EKSIKSIZ CIKMA
ehehe defans buff vardı ama torment yedi silindi ama o dmg torment bittikten sonraki hali
quote:
Orjinalden alıntı: Sw@NkY
Adam bi vurdu 81 healt kaldı Bu arada ali emre sen beramustamısın?
evet
arkadaslar hafta sonu duzenleme yapilcak skill bugcular oyuna byeee dicek o zamana kadar savasa gitmek mantiksiz en eziqler bile nova salliyo ard arda:)
Sağlam bir assassin mage e vurulan normal damage
BELLI BI KABAHAT ISLEMISSIN SANA ONDAN O KADAR ASILARAK VURMUS
SAKA BI YANA BEN BU GUNE KADAR ARES TE CZDE ::KEN:: DIE BI MAGEDEN 1700 DAMAGE ALMMISTIM AMA BU COK FAZLA DIKKAT ET CIZERLER
bence lag olmus, adam combo yapmis, oluyo arada sirada, paper olsan bile 2500 damage tek skillde vuramaz
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
bence lag olmus, adam combo yapmis, oluyo arada sirada, paper olsan bile 2500 damage tek skillde vuramaz
combo öle olmaz alt alta damageler sıralanmışsa kombodur burda adam tek skill wurmuş
yok iste , combo yaparken lag olmus, bi anda gelmis Damage,, eskiden Eslanttayken oluyodu , ash knight kesiyodum, bi anda ölüyodum, bi bakioydum tek seferde 1200 damage vermis...
genelde 2-3 ash knight ayni anda vurunca böyle oluyo,,
Yanlız adam nasl tabanları yaglams bakarmısınız
mukemmel bir PS çalışması var ama kucuk bi detay unutulmus 2586 canı var ve adam 2505 vuruyo yukarı bakın ve kalan can a dikkat 1521 PS oldugunu kolayca anlıya bilirsiniz
haaklısın fakat adam heal içmiş belki ordan bi kazanç çıkmıştır.fakat bana lag kaynaklı bir combo gibi geldi banada olmuştu aynısı
quote:
Orjinalden alıntı: manyamisboyss
mukemmel bir PS çalışması var ama kucuk bi detay unutulmus 2586 canı var ve adam 2505 vuruyo yukarı bakın ve kalan can a dikkat 1521 PS oldugunu kolayca anlıya bilirsiniz