Bildirim
beyler ne oluyoruz herkesin inlivalidpasword
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yarım edecek bir konu değil.. sorun server ile ilgili... benim 5 charım da öyle.. belki de data lar uçmuştur :)
bu kadar oynarlarsa mümkün yani.. şaşırmayın eğer bu olmuşsa.. -
ewet knight online yeni bir karar alarak tüm şifreli 0123456789 yapmıştır Giremeyelim diye kurallarına uyuyolar istedikleri gibi değiştirme silme yapabilirler...Şaka Şaka -
nese girdiya -
quote:
Orjinalden alıntı: onur54529
ewet knight online yeni bir karar alarak tüm şifreli 0123456789 yapmıştır Giremeyelim diye kurallarına uyuyolar istedikleri gibi değiştirme silme yapabilirler...Şaka Şaka
-
ARKADAŞLAR HEMEN PANİK YAPMAYIN SERVERLERDE ARIZA OLDUĞUNDA BÖYLE ŞEYLER OLUYO RELAX LÜTFEN
-
ok kanka naber beni tanıdınmı sıkma canını baba bise olmaz gecer gecer -
tanımazmıyım harpy felan takılıoduk
-
beyler ben ikinizide tanıyom ikinizide harpy partisinden az yalvarttınız beni party pls
neyse salık olsun
-
ben görmedim seni arkadşaım veya unutmuşum arasıra maralim 0 oluyo ters cevap verebiliyorum kusura bakmaın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X