Şimdi Ara

Beyler Nasıl Konu Çalışıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende çalışıyorum fakat diyelim Kimya Gazlar konusunu Simetriden 4 Saate bitrdiğim oluoyr genelde 1 konoyu 2-6 saat arası bitirir ardında Femseti bitirim.

Şöyle çalışırım evde internet yok Sİmetriyi açarım, yavaştan yavaştan not alırım bitirdikten sonra dergiden tekrar sonra yatmadan önce bi tekrar tamamdır konu yanlış çıkarsa dikkatsizlikten çıkar.

Sizler nasıl çalışıyorsunuz merak ettim belki işime yarar diye soruyorum.

• arkadaşım ben matematiğe şu şekılde çalışıyorum:
    ilk önce derste bi guzel dersi dinlıyorum.anlamadığımı falan soruyorum.daha sonra sayısalcı bı arkadaşımla beraber guzel bı tekrar yapıyorum.daha sonra onun gözetımınde soru falan çözuyorum.eve gelıyorum matakademi den konu tekrarı ve çözumlu sorulara bakıyorum.evdede soru bankalarından falan çözuyorum.çok guzel pekışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

arkadaşım ben matematiğe şu şekılde çalışıyorum:
    ilk önce derste bi guzel dersi dinlıyorum.anlamadığımı falan soruyorum.daha sonra sayısalcı bı arkadaşımla beraber guzel bı tekrar yapıyorum.daha sonra onun gözetımınde soru falan çözuyorum.eve gelıyorum matakademi den konu tekrarı ve çözumlu sorulara bakıyorum.evdede soru bankalarından falan çözuyorum.çok guzel pekışıyor.

Öyle sayısalcı arkadaş helal olsun.
  • herkese rast gelmez böyle can dostu.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.çok iyi birisidir.çokta zekidir.sağolsun bu sene tutturdu bilgisayar muhendıslığını ama benıde çalıştırmak ıcın gitmedi.ailesine derece yapmak ıcın gitmıcem dedi.o puanla bizim dershaneye ucretsiz yazıldı.(463 puan ygs lys okul puanı içince).bakalım sayesınde iyi bir universite yada polis akademısıne gidicez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.