Arkadaşlar şu anda evden yazıyorum ama hala titriyorum ...
Bugün kız arkadaşım beni eve çağırdı hem gel ailemle görüş hem de bana gitar öğretiyomuş ayağına odamıza geçeriz malum işleri yaparız dedi..
Neyse tamam dedim keşke demez olaydım .
Bu arada akşamki malum işi düşündüğüm için gittim eczaneden güçlendirici falan aldım . Eczanedeki adam da babacan iyi bi adamdı çıkarken de hadi yine iyisin deyip benim sırtıma vurdu..
Biraz zaman geçireyim dedim akşama kadar ,gittim bi caféde oturdum bu arada kızla konuşuyorum..
Akşam oldu dedim gideyim de tanışıyım hem de kızın işini bitireyim dedim (bende de hiç öyle işler yoktur ama nedense lafı dıyunca öyle oldu)
Gittim eve açtı kapıyı kız yemeğimzi yedik ben annesi bide kız tam yemeğin ortalarındayız kızın babası geldi ben boynumu büktüm ''efendim ben kalkayım saat geç oldu '' dedim ve aceleyle kalktım hemen kapıyı kapatıp gittim .
Kız şimdi beni aradı ''bu kadar aceleci olduğunu bilmiyodum ''dedi ''ben de babanın eczacı olduğunu bilmiyordum '' dedim ve telefonumu kapattım ..
Arkadaşlar şuan hertarafım titriyor heralde kızın babası benim o kişi olduğumu anladı şuan çok korkuyorum ne yapmam lazım acil söyleyin.
yeni makina alman lazım
vayy vayy ben bu konuyu başka biyerden hatırlıyom amaaa
up up up
Ohanesburger. Amma ballısın. Bence kızla konuş. Başka yerde bitir işini. Yarım kalan iş bitmeli