Şimdi Ara

Beyler Moralim Bozuk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: criminalminds

nerde okuyosun? 4 yıllıksa kötü ya nasıl çekilir bilmiyorum, artı olarak burada o kadar çok avm var ki takılırsın kızılay tunalı bilmem ne

Etimesgut'ta hocam okul :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

Evet forumda görüyoruz daha da kötüsü tüm arkadaşlarım en güzel bölümlerde en güzel üniversitelerde okuyo.Ben 20 yaşıma geldim şu an Ankara'dayım yeni bi maceraya atıldım ancak hazırlık atlama sınavını bile aşamadım lisedeki tembelliğim yüzünden. Ankara'yı da hiç sevmedim ,şu an Sincan'da cemaat evindeyim :( sokaktaki bayanların %90 ı türbanlı erkeklerin %90 ı keko,apaçi,emo ... Çok bozuk moralim herşeyi bırakasım var

Abi benim kafam matematige basmiyor sen niye herseyi matematige gore aliyorsun. Php C# bilgisine gore al adami ise okula? Yok. Illa ki matematik fen. Abi ben facebook kurcam atıyorum mesela ama matematigim yok ne olacak yani. Tutturmuslar bi matematik fen matematik fen teknik direktor 150 milyar alirken matematik islemi yapmiyor yada cerrah logaritmasini yada turevini almiyor hastanin

Ama hocam onun için liselerde bin çeşit ders olması lazım.Sınav sistemi zorunlu bence

• quote:

quote:

nerde okuyosun? 4 yıllıksa kötü ya nasıl çekilir bilmiyorum, artı olarak burada o kadar çok avm var ki takılırsın kızılay tunalı bilmem ne

sapa bir yer hocam. hafta sonu çıkarsın takma her şey hallolur
  • quote:

quote:

quote:

sapa bir yer hocam. hafta sonu çıkarsın takma her şey hallolur

Bayağı sapa.Küçük şehirleri korumalıyız bunu tekrar anladım.Sincan'dan Aşti'ye 30dk sürdü taksiyle gitmemiz bide merkeze gitsem..

• arada karanfili turla senin gibilerin zihnini açar :)
  • Eğer iyi bir üniversite hayatı geçirmek istiyorsan ya istanbul ya izmir de okuyacaksın. Ben izmirde okuyorum şuan
  • Hayatta sana iyi gelen şeylerden uzak durma bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleam

Verdiğin cevaplardan; her ne kadar yaşın üni okuyacak duruma gelsede, olgunlaşmamışsın bunu anladım.Ayrıca türbanlıları boyle yadırgaman ve aynı zamanda cemaat yurdunda kalmanda düşündürücü ?

+1, sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza.

• Tek hatan sincan gibi bir köyde kalman. + Birde cemaat eviymiş üzülmekte haklısın.
  • biraz daha katlanıp okulda 2-3 arkadaş bulup eve cık ama bana para verseler Atatürk'e deccal denen o cemaat evlerinde kalmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

biraz daha katlanıp okulda 2-3 arkadaş bulup eve cık ama bana para verseler Atatürk'e deccal denen o cemaat evlerinde kalmam

umarım eve çıkabilirim hocam. 8 senedir onlardan faydalanırım ancak mesafemi koruduğum için sanırım siyasetle ilgili bişey duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Tek hatan sincan gibi bir köyde kalman. + Birde cemaat eviymiş üzülmekte haklısın.

Sincan cidden iğrenç. Trakya'ya kurban olsun yobazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: all06

arada karanfili turla senin gibilerin zihnini açar :)

Benim gibiler ?

• Canlı hatunları görmek isteyenler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: all06

Canlı hatunları görmek isteyenler için

sevgilim var laflarına dikkat
    et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mysterio77

Hayatta sana iyi gelen şeylerden uzak durma bence ..

ne gibi hocam ? Okulun pistinde rc uçak uçurcam hobım bu,kalacak düzgün biyer bulunca da moralim düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Eğer iyi bir üniversite hayatı geçirmek istiyorsan ya istanbul ya izmir de okuyacaksın. Ben izmirde okuyorum şuan

İstanbul'u da sevmiyorum kalabalık.Küçük şehirler de büyük şehirlerdeki üniversitelerle yarışamıyor ne yazık ki

• Dostum ozaman sen birşeyleri yazarken biraz dikat et "sokaktaki bayanların %90 ı türbanlı " anadolu şehirlerinde bunlar normal şeyler benim söyledigim de normal birşey madem böyle bir durumdan rahatsızsın baska bir yere tasın yada başka bir şehre benim yazımda yanlış bir şey görmedim yanlışlık senin yazılarında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

biraz daha katlanıp okulda 2-3 arkadaş bulup eve cık ama bana para verseler Atatürk'e deccal denen o cemaat evlerinde kalmam

umarım eve çıkabilirim hocam. 8 senedir onlardan faydalanırım ancak mesafemi koruduğum için sanırım siyasetle ilgili bişey duymadım.

bunların üstadı varya sait nursi diye kitaplarında yazıyo okumadınmı toplantılarında anlatmadılarmı sana güya Atatürkle sait nursi karşı karşıya gelmiş o sırada sait nursi Atatürk'ün gözlerinde deccali (şeytanı) görmüş kitabında yazıyo

• yatay geçiş yap.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.