Bildirim
Beyler Mf öğrencisiyim Tm olmak istiyorum ama aç kalmaktan korkuyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işsiz olucam diye düşünme gerekirse inşaat işcisi bile olacaksın çok insan var böyle direk avukat yapmıyorlar seni biliyosundur bunları herhalde ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sanalsystem
işsiz olucam diye düşünme gerekirse inşaat işcisi bile olacaksın çok insan var böyle direk avukat yapmıyorlar seni biliyosundur bunları herhalde ?
avukat olamam zaten hiç laf yapamaz ağzım -
Bende tm ye geçmeyi düşünüyorum. -
O zaman PDR seç. -
İlk önce şu düşünceyi aklından silmen lazım. Bu dünyada sadece sayısal öğrencileri para kazanmıyor, evet, diğer alanların derslerine göre daha çok para kazanıyor olabilirler ama aç kalmaktan korkmak ne demek ya? Diğer alanları ve bölümleri boşuna mı açmışlar o zaman? İstemediğin bölümler dışında PDR var, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik. -
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
İlk önce şu düşünceyi aklından silmen lazım. Bu dünyada sadece sayısal öğrencileri para kazanmıyor, evet, diğer alanların derslerine göre daha çok para kazanıyor olabilirler ama aç kalmaktan korkmak ne demek ya? Diğer alanları ve bölümleri boşuna mı açmışlar o zaman? İstemediğin bölümler dışında PDR var, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik.
Hiç benlik değil hocam ya milletin ağız kokusunu çekemem -
quote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
İlk önce şu düşünceyi aklından silmen lazım. Bu dünyada sadece sayısal öğrencileri para kazanmıyor, evet, diğer alanların derslerine göre daha çok para kazanıyor olabilirler ama aç kalmaktan korkmak ne demek ya? Diğer alanları ve bölümleri boşuna mı açmışlar o zaman? İstemediğin bölümler dışında PDR var, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik.
Hiç benlik değil hocam ya milletin ağız kokusunu çekemem
"Onu yapamam, bunu yapamam" dersen aç kalırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
quote:
Orijinalden alıntı: sanalsystem
işsiz olucam diye düşünme gerekirse inşaat işcisi bile olacaksın çok insan var böyle direk avukat yapmıyorlar seni biliyosundur bunları herhalde ?
avukat olamam zaten hiç laf yapamaz ağzım
İki lafi bir araya getiremiyorsan Tm okuma arkadasim ebleh muhendis olursun en kotu "ac kalmazsin". -
4 sene Anadolu Lisesi'nde MF okudum, şimdi YGS'ye girdim. LYS'den sonra TM'den tercih yapacağım, gerekirse aç kalırım, sevmiyorum ulan feni de matematiği de, sevmiyorum. Benim üzerime çok geliyorlar evde ama kararım karar, kesin TM üzerinden tercih yapacağım. Uluslararası İlişkiler iyidir bence. Sen de düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 10 Nisan 2012; 17:12:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X