Şimdi Ara

BEYLER MERSIN VE KIZ KONUSU [ONEMLI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba beyler ben 186 boyunda 83 kilo vicutlu kalipli yakisikli esmer yesil gozlu bir cocugum , simdi size anlatacagim bu olay mukemmel dersler cikarabileceğiniz bir olaydir , cbs diyen bu hikayeyi kıskanmış aksine benide kıskanmıştır o yuzden hikaye eleştiirilmemeli
    neyse beyler herşey gecen yaz mersine gitmemle başladı (kayserilyim) neyse beyler mersin efsane biyer bu yaz naparim ne ederim diyosaniz mersine gidin tantuni yiyin yemeden bana selam vermeyin
    neyse beyler mersinde sahildeyiz ben tabi vicut calismakla mesgulum kiz gordum beyler kiz 180 boylarinda hazel gozlu vicudu guzel kilosunu sormadim dedim kiz guzel neyse beyler bakkal taktik verdi dinlemedim erkek adam kendi oyununu oynar kizin yanina gittim yaninda cocuklar vardi cocuklara dedim kizi birakin konusucam onla laf dinlemediler laf dinlemeyen adam dövülür
    elimdeki dambılı kafasına attım (30kg) diger 4 une ben atladım kız korkmuştu beyler ama sıkıntı yok donerciye goturdm muhabbet ettin birazda doner ayran ismarladim buna beyler bu arada donerci kizin babasini taniyomus hepsini anlatti ama ben korkmam!
    kizin babasi dukkana geldi dedi sen boyle kizima yapmissin falan elimdeki mausu kafasina attim korktu kaçtı babam geldi dedi noldu bişy yok maus bozuldu
    kizin yanına gittim babasini dovdugum icin benimle konuşmuyor napmam lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.