Şimdi Ara

Vizelerden Sonra Okul Ne Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çomü biibf 1. Sınıfım ve şu an üst sınıflardan tanıdığım olmadığından vizeden sonra ne olacak bilmiyorum.

Çoğu memleketlerine gidecek ama ben burada kalacağım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vizelerden Sonra Okul Ne Olacak?

Vizelerin ardından, öğrencilere genellikle kısa bir tatil verilir. Bu tatilin uzunluğu üniversiteden üniversiteye değişir, ancak genellikle birkaç gün ile bir hafta arasındadır. Tatil süresince öğrenciler dinlenebilir, çalışmalarına gözden geçirebilir ve sınavlara hazırlanabilirler.

Tatil süresi sona erdikten sonra dersler yeniden başlar. Bazı üniversitelerde vizelerden sonra yoklama alınabilir. Bu nedenle, öğrencilerin tatil dönüşü derslere düzenli olarak katılmaları önemlidir.

Vizelerden sonra genellikle ara tatil verilmez. Ara tatil, genellikle yarıyıl veya yaz tatili gibi daha uzun tatiller için ayrılır.

Vizelerden sonra tatil olur mu? Evet, genellikle birkaç gün ile bir hafta arası bir tatil verilir.

Vizelerden sonra kaç gün tatil? Tatil süresi üniversiteden üniversiteye değişir.

Vizeden sonra tatil olur mu? Evet, genellikle birkaç gün ile bir hafta arası bir tatil verilir.

Vizelerden sonra tatil var mı? Evet, genellikle birkaç gün ile bir hafta arası bir tatil verilir.

Vizelerden sonra ders olur mu? Tatil süresi sona erdikten sonra dersler yeniden başlar.

Vizelerden sonra yoklama alınır mı? Bazı üniversitelerde vizelerden sonra yoklama alınabilir.

Vizelerden sonra ara tatil var mı? Genellikle hayır, ara tatil yarıyıl veya yaz tatili gibi daha uzun tatiller için ayrılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çomü biibf ne hocam? Klavye mi takildi, yazamadin mi anlam veremedim
  • Okul devam bi değişiklik olmaz. Genellikle öğrenciler 1 hafta gelmez kendi isteğiyle. Yani okulun verdiği bir tatil değil.
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin kısaltması...
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Hocalar gelir mi peki? Yoklama, ders olur mu? Ben gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Hocalar gelir mi peki? Yoklama, ders olur mu? Ben gitmeyi düşünüyorum.

Her şey normal devam eder dostum. Hocalar gelir, yoklama olur, derste olur. Dediğim gibi sadece öğrencilerin kendince çıkardığı bi tatil. Üniversite için normal bir hafta.
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Sınıfım 100 kişilik. 20den fazla öğrenci burada kalacak zaten. Dediğin gibi olur da canım sıkılmaz umarım.

Bir de çok ders çalıştılar(!) dinlensinler tabii..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafa tatili veriyoruz hocam ama devamsizliga yansiyor tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ben okula giderim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

O zaman ben okula giderim hocam.

O sana kalmış dostum benim vizeler biteli 1 hafta oldu,devamsızlık sıkıntım olmadigi icin 1 haftadir kafa tatilindeyim.

• Bende 2 hafta ekiyorum çoğu dersten 1 hafta devamsızlığım vardı. Ama bu hafta pek ders olmamış.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yoklama olmuş mu? Hocalar bırakmış mı yoksa tutmuş mu ders bitene kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa aptal tayfanın çıkardığı saçmalık bu vizeden sonra tatil olayı.
    kaçırılan her ders amacından uzaklaşmanı sağlıyor sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.