Şimdi Ara

Beyler Mat1'den çalıştığım bazı konuları unutmuşum ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köklü sayılar, üslü sayılar, mutlak değerin ve basit eşitsizliklerin kuralları, gibi şeyleri unutmuşum abi ya, zamanında o kadar emek verdim çalıştım, şimdi zorlanıyorum çözerken. Nasıl bir yol izleyim 70 gün var, orta halli çok zor olmayan, çokta kolay olmayan bir matematik soru bankası alsam, 20 konu var toplam, 70 günde, haftada 2 konu bitirerek en baştan yardırsam mantıklımı sizce? Çoğu konuyu, daha doğrusu orta halli soruları iyi kötü yapabiliyorum, zaten ygs matematikte hedefim 20 net. Ama 70 günün sonuna kadar soru bankası çözsem, sıkıntı olurmu? Ben son 1 ay ful deneme çözmeyi planlıyodum, ama şimdi konuları unuttuğumu zorlandığımı görünce moralim bozuldu. Sizce nasıl bir yol izleyim? Türkçe, sosyal bir şekilde hallolur ama matematikte ne yapıcam?

• abi bende bunu anlamıyorum mat1 de ne kadar soru çözüyorsunuz beş on tane mi? Mat kurallarını nasıl unutmayı beceriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil953

abi bende bunu anlamıyorum mat1 de ne kadar soru çözüyorsunuz beş on tane mi? Mat kurallarını nasıl unutmayı beceriyorsunuz

hocam unutma değilde, zorlanıyorum yani eskisi gibi çözemiyorum ve yanlış sayımda artış var eskiden çıkmazdı kolay kolay yanlışım. temel 0'dı bende zaten ondan kaynaklanıyo olabilir.
  • Unuttugun yerleri gözden geçirirsen aklına gelir sonra bol bol soru çözersin tam oturuncada denemelere başlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.