Şimdi Ara

Beyler Lütfen Bana Bir Saglıklı açıklama yapın bilenlerrr notlar içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar korktugum başıma geldi biliyordum ya ucu ucuna geççemi yada tam 30 alcamı...
    ne yazık ki.. dogru yaptıgım soruyu silerek İSTATİSTİK dersinden kendi kendimi bıraktım başıma bela oldu resmen 2.sınıf güz istatistik 1

ya kalmak sorun değil seneye kesin veririmde...

ya şimdi ben 2017 de hiç takılmadan 4 sınıf derslerinede girip mezun olmayı planlıyordum direk.

şimdi ben ne yapcam bildğim kadarıyla.. 2 sınıf güz dersi bu istaistik..

bana 2017 de 4 sınıf güz dersleriyle bunu vermezler mi yabeyler ??? istatistik sınavı saat 2 de oluyor hep.

yada bunun için yazın tek ders sınavına giremez miyimm???? yarım dönemim yancak mı aöf ye desek ??? böyle olan ögrencilere bir şey yapmıyolar mı ya resmenn kafayı yedimm olamaz böyle birşeyy 1 soru yüzünden 2018 de mezun olmak istemiyorum yaş 25 ya

Yokmudur caçresi 2017 güzde bana 4 sınıf derslerini vermicekler mi arkadaşlar ya bunlar nasıl olcakk??? bu durumda olan çok kişi vardır mail felan atsak arasak birşeyler yapsak?? tek ters sınavı felan olmaz mı bize 2017 de mezun olmayı hedefliyordum

Tek ders sınavına ben bahardöneminde başvursam bu dersi vermek için giremez miyim??? ya böyle bir hakkımız olması lazım abi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 15 Şubat 2016; 13:46:42 >

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    4. sınıfın güz dönemi derslerini alabilmek için 2. sınıfın güzünün tüm derslerini temizlemek gerekiyor. ama 4. sınıfın bahar dönemindeki dersleri ekleyebilirsiniz 2.sınıfın baharından kalan dersleriniz yoksa kredinizin yettiği ölçüde.
    Tek ders olayı mezun durumdakilere verildiği için siz daha 4. sınıfın güzünün derslerini hiç alamayacağınız için tek ders yoluda kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_1296

4. sınıfın güz dönemi derslerini alabilmek için 2. sınıfın güzünün tüm derslerini temizlemek gerekiyor. ama 4. sınıfın bahar dönemindeki dersleri ekleyebilirsiniz 2.sınıfın baharından kalan dersleriniz yoksa kredinizin yettiği ölçüde.
    Tek ders olayı mezun durumdakilere verildiği için siz daha 4. sınıfın güzünün derslerini hiç alamayacağınız için tek ders yoluda kapalı.

of ya yarım donem uzadı o zaman.
    but ne gelse bari şansa yaa 2017 baharı alcam 4 sınıfın zaten ama gitti 1 soru yuzunden 4 sınıf guzu alamıcam sansıma edeyim ya
  • beyler bu isin oluru yok mu ? kural degismez mi..bir dersi olalar.misal o yil basariliysa sansizliktan kaldiysa 2. den tek dersi 4.siniftanda ders alabilir gibi.

bu ne sacma birsey kime desem guluyor anlasilcak bir sey degil. yarim donem uzatmaya haklari var mi beni deli oluyorum 1 soru yuzundem o dersten kalip bunu dusundukce.

bole sacma sapan okul ve sisteme ve insanlarin kurallarina uymak cook sinir.bozucu bu durumda olan dolu ogremci vardir. aof anca ogrenciyi baltalama pesimde..

deli oldum yha ah salak kafam aho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.