Şimdi Ara

beyler laptop tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 ay kadar önce Packard Bell LS44-HR-501TK almıştım ama o kadar cenabet bi insanımki yıllardır ilk defa adam gibi bi pcm olmuştu o da ido vapurunda çalındı. neyse yeni bi pc almak istiyorum her şeye rağmen.

aradığım tek özellik yeni çıkan oyunları (cod mw3, crysis 2, bf3), bi iki yıla çıkacak oyunları kaldırsın ve fiyatı 1.700 civarı olsun. bunlardan hangisi sizce?

bunu merak ediyorum fiyatı düşmüş performansı nedir?

bu 400 lira düşmüş ama casperla ilgili iyi şeyler duymadım

dell marka laptop

packard bell

sizin önerecekleriniz varsa başka onlar da olabilir.

• lenovo y570
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

lenovo y570

panpa 2000 lira bu bi de ben ekran kartından hiç bi şey anlamıyom iyisini kötüsünü nasıl ayırırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

2-3 ay kadar önce Packard Bell LS44-HR-501TK almıştım ama o kadar cenabet bi insanımki yıllardır ilk defa adam gibi bi pcm olmuştu o da ido vapurunda çalındı. neyse yeni bi pc almak istiyorum her şeye rağmen.

aradığım tek özellik yeni çıkan oyunları (cod mw3, crysis 2, bf3), bi iki yıla çıkacak oyunları kaldırsın ve fiyatı 1.700 civarı olsun. bunlardan hangisi sizce?

bunu merak ediyorum fiyatı düşmüş performansı nedir?

bu 400 lira düşmüş ama casperla ilgili iyi şeyler duymadım

dell marka laptop

packard bell

sizin önerecekleriniz varsa başka onlar da olabilir.

O fiyata asus n55sf olmali. Onu alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

lenovo y570

panpa 2000 lira bu bi de ben ekran kartından hiç bi şey anlamıyom iyisini kötüsünü nasıl ayırırız.

Ben de bunu almayı bekliyorum.. öğrenciyim indirim gelirse vatanda falan 1700-1800 civarına gelir diye umuyorum.. bunu alırsan oyunlarda sorun yaşamazsın kesinlikle

• 1700 tl seviyesi pc lerde en iyi ekran kartı olarak 540m var ve i5 olanlar varhttp://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581r-notebook-urun6632.html bu olabilir
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    geçen ay açıldı
    Laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Packardbell ts11hr-610tk hakkinda hemen bi seyler yazar misiniz 1500 lira beni iki uc sene goturur mu?
  • yokarıda dediğim özelliklere sahip i5 540m ekran kartı ne yönden 2-3 sene götürür oyunları yüksek ayrda oynamasa bile zamanla orta ayarlarda oynatabilir şimdiki oyunları yüksek ayarda oynarsın
  • anladım beyler sağ olun ikinize de ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.