2-3 ay kadar önce Packard Bell LS44-HR-501TK almıştım ama o kadar cenabet bi insanımki yıllardır ilk defa adam gibi bi pcm olmuştu o da ido vapurunda çalındı. neyse yeni bi pc almak istiyorum her şeye rağmen.
aradığım tek özellik yeni çıkan oyunları (cod mw3, crysis 2, bf3), bi iki yıla çıkacak oyunları kaldırsın ve fiyatı 1.700 civarı olsun. bunlardan hangisi sizce?
sizin önerecekleriniz varsa başka onlar da olabilir.
lenovo y570
quote:
Orijinalden alıntı: esadfb
lenovo y570
panpa 2000 lira bu bi de ben ekran kartından hiç bi şey anlamıyom iyisini kötüsünü nasıl ayırırız.
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
2-3 ay kadar önce Packard Bell LS44-HR-501TK almıştım ama o kadar cenabet bi insanımki yıllardır ilk defa adam gibi bi pcm olmuştu o da ido vapurunda çalındı. neyse yeni bi pc almak istiyorum her şeye rağmen.
aradığım tek özellik yeni çıkan oyunları (cod mw3, crysis 2, bf3), bi iki yıla çıkacak oyunları kaldırsın ve fiyatı 1.700 civarı olsun. bunlardan hangisi sizce?
sizin önerecekleriniz varsa başka onlar da olabilir.
O fiyata asus n55sf olmali. Onu alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
quote:
Orijinalden alıntı: esadfb
lenovo y570
panpa 2000 lira bu bi de ben ekran kartından hiç bi şey anlamıyom iyisini kötüsünü nasıl ayırırız.
Ben de bunu almayı bekliyorum.. öğrenciyim indirim gelirse vatanda falan 1700-1800 civarına gelir diye umuyorum.. bunu alırsan oyunlarda sorun yaşamazsın kesinlikle
Beyler Packardbell ts11hr-610tk hakkinda hemen bi seyler yazar misiniz 1500 lira beni iki uc sene goturur mu?
yokarıda dediğim özelliklere sahip i5 540m ekran kartı ne yönden 2-3 sene götürür oyunları yüksek ayrda oynamasa bile zamanla orta ayarlarda oynatabilir şimdiki oyunları yüksek ayarda oynarsın
anladım beyler sağ olun ikinize de ilginiz için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme