Şimdi Ara

Beyler lahmacunu birtek ben mi sevmiyorum ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dandik bi yerde yemişsindir lahmacunu.Lahmacun kraldır.Bol soğan,maydanoz ve limon.Oh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenestomen

Dandik bi yerde yemişsindir lahmacunu.Lahmacun kraldır.Bol soğan,maydanoz ve limon.Oh mis

Heralde öyle bir cahillik yaptık :D Herkes övüyor baksanıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Heralde öyle bir cahillik yaptık :D Herkes övüyor baksanıza.

Lahmacun iyi pişmiş olucak,içine maydanoz,soğan,domates ve bol limon.Yanına buz gibi bir ayran.Of,bak canım çekti Nerde yaşıyorsan sor soruştur,iyi bir yer bul bir daha ye
  • urfalı olarak şunu söylemek istiyorum siz hayatınızda lahmacun (kıymalı) yememişsiniz. içine salata mı koyup yiyorsunuz ?? pizza yesenize o resimdekilerde lahmacuna benzemiyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

hani sen şekilsin yaaa

*** süper yorum
  • Google'a bir sürü lahmacun yazıp resimlere bakın hiç biri lahmacun değil.. Gerçek lahmacun bol yağlı olur öyle sizin yediğiniz gibi kuru değil. Onu dürüm yapıp yediğinizde altından litrelerce yağ akar.. Görünümü de çok güzeldir hiç seyrek değil her tarafı turuncudur..
  • olm bi git ya
  • Böyle vıcık vıcık , salça içinde oluyor bazıları hele hamur gibi getirmiyolar mı adamın önüne ? Gevrek olucak kıtır kıtır olucak yanına içecek ile güzel gidiyor ama benim için bi kebap veya dürüm değil.Heryerde de lahmacun yiyemem ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin lahmacun için düşündüklerini bende etli ekmek için düşünüyorum :)
  • gece gece canım cektı ama olmaz kı :(

• nöbetçi pideci/lahmacuncu var allahtan:-D

• Bri seferinde hacıoğlundan lahmacun yemek durumunda kaldım, bildiğin makinede pişmiş dokununca kırılan çıtır çıtır içi hava dolup patlamış bişey geldi bi daha da hacıoğlunun önünden bile geçmedim.
  • Bugün yeğene yedirmeye gittim Hacıoğlu'na arada 2 tane de ben patlattım. Yurtta lahmacun partisi falan da veriyorduk 15-20 lahmacunla. Lahmacun candır.
  • Sen hamburgerine devam et

• Alın bunu dışarı.
  • lahmaçç
  • quote:

Daha önce hiç yememiştim bi lahmacun menü söyledim söylemez olaydım.Bildigin şepid'in üzerine et döküp getirmisler.Pide gibi birsey sanmıstım kupkuru sepidin üzerine yapılan bir yiyecekmiş öğrenmiş oldum.

gelsene gungorene, merdiven altinda yemeden tadini alamazsin onun
  • sevilmez mi bu nimet :) resimdekini bilen bilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViperXlly

Sen git Istakoz ye Lehmecun yeter bize.

La olm beni concon zengin cocugumu sandınız

Tamam şimdi ver o Lahmacunları

• O lahmacun yapan yerdekilere lahmacun mu dlyorsunuz.Asil lahmacun kasapta kendinin hazirlattigi ve firina goturup kendinin pisirttigin lahmacundur.Bunu istanbulda zor bulursunuz.Ancak doğu ve güneydoğuda yediginizde lahmacunun asil tadina varirsiniz.Ben Malatyali olarak buranin lahmacununa ve diğer yemeklerine bayiliyorum.Mesela Kaburga Dolması.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.