Bildirim
beyler köy dizilimim nasıl?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
bu iyiymiş ama duvarların çoğunu pembe yapıyım o zaman bunu kullanırsam daha iyi olur heralde -
Duvarlar en düşük pembe olmalı diğer türlü tek seferde kırılıyor. -
evet.sizin köy nasıl hocam kaç levelsiniz? -
Benim köyüm bu şekilde.
Bu resime ilave olarak belki 10 duvarı daha mor yapmışımdır. -
hocam şu ana kadar ne kadar para yatırdınız? baya fazla gem almışsınızda -
200 bilemedin 300Tl. -
sizce köy binasını bendemi dışa koyayım? -
Ben kupa kasmıyorum, ganimet üzerine oynuyorum. Sizin için hangisi iyi ise öyle yapın. -
peki teşekkürler -
Rica ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haroeris
200 bilemedin 300Tl.
14 000 gem 180tl değil mi? Sizde yanlış görmüyorsam 121bin gem var nasıl 200-300tl etti matematiğini yapamadım ben. Acaba yüklü miktarda gem veren bi achievement mi var? -
Öyle yazıyor sadece 121 bin küsür gem yok. -
Gayet güzel sayılır fakat köy binasını çok çabuk yükseltmişsin okçu kulelerini ve topları son seviyeye getirdikten sonra yükseltmeleri yapınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Exclousionn
Gayet güzel sayılır fakat köy binasını çok çabuk yükseltmişsin okçu kulelerini ve topları son seviyeye getirdikten sonra yükseltmeleri yapınız
peki hocam öyle yapıyım sağolun -
quote:
Öyle yazıyor sadece 121 bin küsür gem yok.
Nasıl ya ben hala anlamadımOrda babalar gibi 121k gem var
-
Bence barbarkralin oldugu yerdeki hava savunmasi tarafindan rahatlikla iceri girebilir ve ganimet alabilirler okculari yukseltsen daha sonra farkli bi dizilime gecmen gerekicek bu dizilim yeterli olmaz ilerde havanlar iyi allahtanda onlar toparlar seni .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Benim köyüm bu şekilde.
Bu resime ilave olarak belki 10 duvarı daha mor yapmışımdır.
Hava savunmalarını biraz daha iç kısımlara alırsanız daha iyi olmaz mı sizce de ? :)
Ben olsam hava savunmaları kısa sürede yıkar arkasından devler ve şifacı ile hatırı sayılır tahribat veririm
Saygılar ..
-
İnşaatçı kulubelrini dışarı koyun top ların savunabiliceği yere adamlar onlarla uraşırken adam eksiltmiş olursunuz önemsizleri şehir dışına at
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X