Şimdi Ara

Beyler Kızlar İle İlgili CİDDİ Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben anadolu teknik lisesindeyim makine bölümü yani sınıfımda hiç kız yok,zaten ilkokuldada pek kızlarla etkileşimde olamadım, ama şu anda şükür sınıfım fazla kalabalık değil 20 kişilik bir sınıfım var.Şimdi yaşım 16, teknik ressamlık dalını seçtim orada 3 tane kız var ama sanırım bizim sınıfa denk gelmeyecek.
    Neyse boşverin,ben üni de sırf bu yüzden makine mühendisliği vs. okumak istemiyorum.Peki üniye geçene kadar hiç kızlarla iletişim kurmazsam ileride sakat mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Benim Sen Kimsin

9. sınıfı edsütride okudum 40 erkek aynı sınıfta sonra ticarete geçtim kız işleri hala kesat anlıyacagın olmayınca olmuyor

Dalgaya vurmadan yorum attığın için teşekkür ederim, hatta ben bile düşündüm ticarete geçmeyi.İlköğretimde en çok sevdiğim 2 arkadaşım orada.
  • Üniden mezun olup iyi bir işin olursa kızlar kendiliğinden üzerine atlayacaktır.4 sene dayan dostum
  • Kiz la kiz git konus 3 uyle hangiso sana sicaksa bitir isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Kiz la kiz git konus 3 uyle hangiso sana sicaksa bitir isi

Usta onları çoktan memintolamışlardır diye düşünüyorum, Asıl soruma cevap versene.
  • +
  • Is sende biter sen kizlarla iletisim kurmak istersen kizdan bise bekleme kim bilir uniye kadar ne ortamin olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Üniden mezun olup iyi bir işin olursa kızlar kendiliğinden üzerine atlayacaktır.4 sene dayan dostum

Usta sence üniye makine üzerine bir bölüme mi girmeliyim ? Manisada makine mühendsiliği kötü olur mu ? Hani çizimci dalındayım birde şu an.
  • Kız için meslek seçilir mi oğlum ya az mantıklı ol lütfen canım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl girişken olucam ? İlk hamle denen olayı nasıl yapacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kız için meslek seçilir mi oğlum ya az mantıklı ol lütfen canım

Usta düşündüğün gibi değil,benim psikolojim bozuldu, anadolu tekniği bilirsin 10.sınıfı çok ağırdır ve bende üstüne bi de bu sevilmeme duygusu girince bunalıma girdim haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kız için meslek seçilir mi oğlum ya az mantıklı ol lütfen canım

Usta düşündüğün gibi değil,benim psikolojim bozuldu, anadolu tekniği bilirsin 10.sınıfı çok ağırdır ve bende üstüne bi de bu sevilmeme duygusu girince bunalıma girdim haliyle

Çok yanlış düşünüyorsun inşallah ilerde pişman olacağın şeyler yapmazsın kankim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her on dh'linin 8'inde var bu problem takma kafana
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    sen farklı yerlerde arıycan nasibini okulda değil okuldan nasip çıkmıyo zaten
  • En kötüsü üni de düzelir zaten değil mi ? Bir de makine ile ilgili fakülteleri fazla seçiyorlar mı ? Yani ona göre
  • Yav bi kızlar için meslek mi değiştirilir bu kizlarda ne var abi bende çıktım gezdim dolaştımda hiç abartilacak bi yani yok takma sen bunlari derslerine çalış iyi yerlere gel kız ztn gelir para kızı çeker

• Bak kendinde dedin bende muhabbet kurdum vs. İşte benim endişem bu zamana kadar doğru düzgün kuramadım lisede hiç kuramadım,üni de de hiç kuramam endişesi.
  • is sende bitiyor sinifta 10 erkek 21 kiz vardi ben dahil 3 kisi liseyi bos gecirdik. Teknikteki adamda is varsa zaten faceden felan bulup goturuyor isini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen ne yaptın ya
    Peki lisede yapmazsam üni de çok zorlanır mıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.