Şimdi Ara

beyler kız konusu ( yardıma ihtiyacım var )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın ben bir arkadaşıma facebook şifremi vermiştim grup felan kuracaktık ben nasıl kurulduğunu bilmiyordum. bu arkadaş grubu kurduktan sonra ib-eliğine bir sürü kıza benim hesabımdan seni seviyorum felan flan diye mesaj attı .ben çoğu kıza telefondan ulaşıp özür filan diledim .ama şöyle bir sorun var özür dilediğim bir kız çok güzel .ben şimdi bunu her sabah okula giderken görüyorum .acaba yanına gidip durumu açıklasam mı çünkü o benim yaptığımı biliyor ama aslında arkadaşım yaptı .ayrıca kız çok güzel olduğundan böyle "kendimi affettirmek için bu akşam bir yere felan gidebiliriz " diye birşey söylemeli miyim?

• cool story bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironist -- 25 Nisan 2012; 11:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

cool story bro
    />

yok olum gerçek bunlar .ayrıca neresi ki cool story .
  • Öyle de, belki ekmek çıkar
  • bencede iyi olur bu akşam bir yere felam gidebiliriz de
  • elindeki malzeme iyi kullan onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bencede iyi olur bu akşam bir yere felam gidebiliriz de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler kızın sevgilisi varmış.o zaman hiç bu.akşam boş musun felan demeyim .sadece özür mü dileyim?
  • olurmu hocam git kendimi kötü hissettim bi yemeğe çıkalım de sonra zeynep kamil ' e gidersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

olurmu hocam git kendimi kötü hissettim bi yemeğe çıkalım de sonra zeynep kamil ' e gidersiniz

sevgilisi varmış.hocam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

olurmu hocam git kendimi kötü hissettim bi yemeğe çıkalım de sonra zeynep kamil ' e gidersiniz

sevgilisi varmış.hocam .

Tamam hocam yemeğe götürecek sonra sevgilisi bunu komalık edecek zeynep kamile gidecek ( z. kamil hastahanedir )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.