Bildirim
beyler kız arkadaşımla konuşabilecek bi konu bulamıyoruz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yapmayın şöyle şeyler birlikteyken sıkılıyorsanız neden çıkarsınız ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bartu
Yapmayın şöyle şeyler birlikteyken sıkılıyorsanız neden çıkarsınız ki?
hocam arkadaş ortamında tanıştık. sonra kızı ben bi kafeye filan götürdüm orda her şey güzeldi. tanıştık filan. 1 hafta sonra çıkmaya başladık. çıktığımızdan beri yani 4 gündür. muhabbet bi süre sonra bitiyor ne bilim anlamadım millet ne buluyor bu kadar konuşmaya -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaten Bıkkın Halim
quote:
hocam arkadaş ortamında tanıştık. sonra kızı ben bi kafeye filan götürdüm orda her şey güzeldi. tanıştık filan. 1 hafta sonra çıkmaya başladık. çıktığımızdan beri yani 4 gündür. muhabbet bi süre sonra bitiyor ne bilim anlamadım millet ne buluyor bu kadar konuşmaya
Kardeş biraz rahat olun 2 aydır her akşam arkadaşımla 4-5 saat telefonda konuşurum daha hiç suskunluk olmadı. O senin sevgilin ne konuşacağınızı planlama biraz rahat ol aklına ne gelirse söyle. -
Bir sohbetin diğerini açması lazım. Başka türlü olmaz. -
Aynen ya çok büyük sıkıntı kızla ne konuşulurki ona mesut çevikten bahset -
valla hiç tanımadığım 1 kızdan hoşlanmıştım oda benden hoşlanmıştı konuşmaya başladıgımız andan beri sevgiliydik 1 sene sevgili kaldık ve hiç konuşçak bişey bulamayıp susmadık.
ama geçen aylarda bi seviglim oldu arkadaş lanet gelsin çok sıkıcı ne yazcam çok dertliydim bişey yazsam ne cevap vericeğini zaten biliyordum çok sıkıcıydı ayrıl bence şuan çok rahatım
yada em onu -
hayal dünyasına gir, saçma sapan dünyayı dolaşmacalar planlayın ufak çocuklar gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: maxax
Aynen ya çok büyük sıkıntı kızla ne konuşulurki ona mesut çevikten bahset
Merhaba ben mesut çevik -
quote:
4 gündür çıktığım bi kız arkadaşım var fakat öyle kalıyoruz bi sohbet bişe yok öyle bakışıyoz arkadaş ya. film sinema dizi siyaset demeyin hepisini bitirdik valla
Hocam bir şey söyleyeyim mi. Bir kızla konuşurken konu aranmaz. Kızla zaten çıkıacak kadar samimiysen konular birbirlerini kovalar yani konular kendiliğinden akar geçer. Konu arıyorsan zaten aranızda pek bi samimilik yok demektir. He yok şöyle dersen yeni yeni çıkıyoruz ilk buluşmamız falan dersen mesele değişir ilk buluşmada iki tarafta susar 2.-3. buluşmada açılır insan. -
quote:
quote:
quote:
hocam arkadaş ortamında tanıştık. sonra kızı ben bi kafeye filan götürdüm orda her şey güzeldi. tanıştık filan. 1 hafta sonra çıkmaya başladık. çıktığımızdan beri yani 4 gündür. muhabbet bi süre sonra bitiyor ne bilim anlamadım millet ne buluyor bu kadar konuşmaya
Kardeş biraz rahat olun 2 aydır her akşam arkadaşımla 4-5 saat telefonda konuşurum daha hiç suskunluk olmadı. O senin sevgilin ne konuşacağınızı planlama biraz rahat ol aklına ne gelirse söyle.
Sorun da orada aklına bir şey gelmiyor ki soruyor
-
Aynı durumu yaşıyorum ara sıra -
Kardeş kendini film, sinema, dizi, siyaset diye sınırlamış. Ne konuşacağını düşündüğü için hayal gücünü yok ediyor ve söyliycek bişey bulamıyor. -
quote:
4 gündür çıktığım bi kız arkadaşım var fakat öyle kalıyoruz bi sohbet bişe yok öyle bakışıyoz arkadaş ya. film sinema dizi siyaset demeyin hepisini bitirdik valla
Evlenip seks yapacaksın, sonra sabah o işe gidecek sen de akşam evde buluşacaksınız. Ne yaptın tatlım nasıl geçti gününi iyi senin nasıl geçti iyi.. Sonra bebek olur o zaman da tüm hayatını ona adıyacaksın. Kız arkadaş kız arkadaş , mantıklı ve sosyo-ekonomik durumu seninle olan bir kız bulup hayatını yalnız geçirmemek demek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X