Şimdi Ara

BEYLER KEMAN ALMAYI DUSUNUYORUM BI BAKARMISINIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar keman almak istiyorum calmayi bilmiyorum ama ogrenicem fiyatlar 75 den basliyor 500 e kadar yolu var benim sormak istedigim mesela 150 lik le 75 ligin ne farki var cok sey fark edermi hangisini almaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Grup olarak calmayacaksan bence hiç bulasma. Kemanın sesi tek basına hiçbişeye benzemiyor. Ama senfonik metal işine girersen tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Ağustos 2013; 17:31:09 >
  • 75 çok dandik olur hocam. kemandan soğursun yani. +200 bi şey bak bence. fiyatla kalite doğru orantılı bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

75 çok dandik olur hocam. kemandan soğursun yani. +200 bi şey bak bence. fiyatla kalite doğru orantılı bu arada.

Sagolun hocam ama ben yeni baslayacagim icin once ucuz alsam olmazmi daha hic bise bilmiyorum cunku ya da ilk kursa gitsem sonra mi alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

75 çok dandik olur hocam. kemandan soğursun yani. +200 bi şey bak bence. fiyatla kalite doğru orantılı bu arada.

Sagolun hocam ama ben yeni baslayacagim icin once ucuz alsam olmazmi daha hic bise bilmiyorum cunku ya da ilk kursa gitsem sonra mi alsam

Fiyat, dolayısıyla kalite farkını etkileyen şey enstrumanın yapıldığı ağaçtır.(Aynı şey gitarda da geçerlidir.)Ağacın cinsi,fırınlanarak mı bekletilerek mi kurutulduğu,enstrumanın sadece bir kısmının mı tamamının mı ağaç olduğu gibi etkenler enstrumanın sesini,kalitesini ve fiyatını etkiler."İkisi de ağaç ne kadar farklı olabilir ki?" diye düşünebilirsin ancak inan 75 TL'lik keman ile 200 TL'lik keman arasında dağlar kadar fark var.Şimdi başlama,sonra başla ama kaliteli kemanla başla.Şimdi eline geçecek dandik bir keman senin şevkini kırar,enstrumandan soğutur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.