Şimdi Ara

beyler KEL oluyorum :(((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
15
Favori
22.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama dıger ıkısı eksık kalmış.
    zeytın yagına mıkserde dogranmıs sarımsak eklıcen.yani deriye sarımsaklı zeytınyagı deycek

boyle olmaz tabi..eczanede satılan vitamini bosver.baharatcı senın ılacın.kımyasal ürünler ılac fırma oyunları
    nasılki grip vırusunu termınallerde salıp ılac satıp para kazanıyorlar öyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Minox saç dökülmesini engellemez Döken saçı çıkartır

dökülende çıkmıyor

Bu ilacın çalışmadığı insan görmedim ben.İlk başlarda aşırı döker sonra çıkartır ama sonsuz kadar kullanılacak bir şey olmadığından çıkanlar da dökülür sonra.Yani kullanıldığı süre boyunca işe yarıyor(ilk başlar hariç).

Doktora gittiniz mi?

6-7 aydır düzenli kullanıyorum hocam sonuç yok , üst bölgelerde işe yarıyor sanırım ama ön bölge şakaklarda işe yaramıyor

doktorlar ezberci kitapçı onlar
    arkadaş yağ bezesi vardı,doktor ameliyat dedi,arkadaş bitki kitabından sirkeyle bezeyi yok etti,doktormu

• aslında kelliğin çözümü var ama insanlar uğraşmak yapmak isemiyor
    ilaç fırmalarıda para tuzagı ıcın atlamış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

badem yagı tamam
    ama dıger ıkısı eksık kalmış.
    zeytın yagına mıkserde dogranmıs sarımsak eklıcen.yani deriye sarımsaklı zeytınyagı deycek

boyle olmaz tabi..eczanede satılan vitamini bosver.baharatcı senın ılacın.kımyasal ürünler ılac fırma oyunları
    nasılki grip vırusunu termınallerde salıp ılac satıp para kazanıyorlar öyle işte

tamamdır hocam o zaman , baharatçıdan badem yağı susam yağını alıyım , evde zaten zeytinyağı ile sarımsak var zeytin yağının içine sarımsağı rendeleyip sürerim 3 yağıda kafaya haftada 2 olmak üzere yarım saat aralıklarla sürerim
  • ırsi ise kökende varsa o saça bal kaymak vur dökülcek yapacak birşey yok sülalede saç varsa dökülmüyor allaha şükür benimkiler gür taş gibi yaş 32 bu arada saçı vur sıfıra veyaz tenli isen saunaya git bronzlaş bide sakal bırak acayip karizma oluyor...

beyler KEL oluyorum :((((

• Doktora gittiniz mi? Mesela D vitamini eksikliği de saç dökülmesine sebep oluyormuş. Bence önce doktora gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga düşünsene kel oluyon mahallenin veletleri kafanda darbuka çalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Doktora gittiniz mi? Mesela D vitamini eksikliği de saç dökülmesine sebep oluyormuş. Bence önce doktora gidin.

doktorların aktar bilgisi yok yada zayıf oluyor
    bende dermotolojiye gittim,baban kelse sende kel olursun care yok dedı
    ama bu baharatlar kepek dahil sacımı düzeltti,haftalardır 1 tane saç teli duşmedi
    eczanedeki kimyager ilaçları hiç dememek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 21 Mayıs 2017; 17:50:13 >
  • Parsel parsel sat gitsin

• Kaderine razı olup forumdaki kel adam olmaya ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

Kaderine razı olup forumdaki kel adam olmaya ne dersin?

• Seni kurtaracak yöntemi söylüyorum. Benimde saçım çok dökülürdü ;

1- Kesinlikle şampuan kullanma

2- Kesinlikle saç dökülmelerine karşı ürünler kullanma

3- Bir müddet saçını her zaman kısa tut

4- Ilk 3 maddeyi unutma.

Şimdi gelelim ne yapman gerekiyor ;

1- Aktara gidiyorsun.Badem yağı + Çörek otu yağı alıyorsun (Susam çöp) ve hakiki zeytin yağı buluyorsun.

2- Markete gidiyorsun. Sarımsak alıyorsun. Güzel bir pahalı jilet alıyorsun.

3- Berbere gidiyorsun saçını sıfıra vurdurup kazıtıyorsun.

4- Badem+Çörekotu+Zeytin yağını sarımsak ile karıştırıp güzelce ezip keltoş kafana sürüyorsun.

5- Aradan 3 gün geçiyor. Tekrar kafanı jiletliyorsun tekrar sürüyorsun. 3 hafta boyunca bu şekilde devam ettirmen lazım.

Ve hepsinden önemlisi

Kendi sabununu yazın kendin yapıcaksın. Youtube da bununla ilgili rehberler mevcut. Kendi yaptığın hakiki sabun ile saçını yıkamalısın.

O kadar zahmet edip yazdım. İşe yaramaz deme ve uygula

• Dert etme hocam benimde hafif dökülüyor ilerde ektirirsin fue yöntemiyle hem daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Doktora gittiniz mi? Mesela D vitamini eksikliği de saç dökülmesine sebep oluyormuş. Bence önce doktora gidin.

doktorların aktar bilgisi yok yada zayıf oluyor
    bende dermotolojiye gittim,baban kelse sende kel olursun care yok dedı
    ama bu baharatlar kepek dahil sacımı düzeltti,haftalardır 1 tane saç teli duşmedi
    eczanedeki kimyager ilaçları hiç dememek lazım

Gittiyseniz doktora birşey diyemiyorum. Umarım durdurursunuz. Benim dedem babam ve amcam kel. Dolayısı ile bende kelim :) Doktor bir bakıma haklı herhalde.

• takip

• Üstad miracle losyonu bi araştır ben de bayağı işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ari_603

Üstad miracle losyonu bi araştır ben de bayağı işe yarıyor

hocam o losyonu biliyorum ama kullanan arkadaşlar yanetki yapıyor diyorlar o yüzden korkuyorum onu kullanmaya
  • benimde bu problemım var yaş 20 ama bu yaşıma göre aşırı fazla döküldü
  • beyler KEL oluyorum :((((

• Evet bazılarında kalp çarpıntısı filan yapıyor diyorlar ama bende problem olmadı miktarı çok abartmazsan sıkıntı olmaz bence aklında bulunsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.