Şimdi Ara

Beyler Kardeşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bu it kuzenimle kardeşim çok takılıyor bu it dediğim kuzenimde böyle gidiyor Taksimde olaylara falan katılıyor kardeşimide peşinden sürüklüyor bugün gitmişler gene kuzenimin heryeri yara bere içinde suratında yaralar falan kardeşim normalde böyle olaylarla hiç ilgisi yoktur ailemiz zaten öyle bir aile değil bir değil iki değil artık elimden bir kaza çıkacak ne yapayım sizce kardeşimi evire çevire bir güzel döveyimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla Taksim olaylarına katılmasın fakat tayyib'i sevmiyorsa bırakın sevmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep1cTroLL -- 16 Haziran 2013; 21:39:25 >
  • süt çocuğu büyütmeyin bırak takılsın
  • Aynen bir kendine getir onu. Benim kardeşim de geçen olaylara karışmış, seninle aynı durumdayız biz de ailemiz öyle değil. Benim de tepem attı bir güzel evire çevire dövdüm. Sonra sinirim geçince karşıma alıp bir güzel konuştum şimdi kesinlikle yapmaz, yapamaz
  • Ya bende ne sağcı nede solcuyum bende tayyibi sevmem başkasının sevmemeside beni ilgilendirmez hani sandıkta boş oy atıp geçerim şimdi böyle konularıda konuşmayalim siyasete dönmesin konu kapanmasın ama bu kuzenim olacak it gidiyor anca olaylara kardeşimide götürüyor beraberinde gaz bombalarının arasına dalıyorlar vs. vs. kardeşimide kendine benzetecek babasıda buna birşey demiyor ki dövmüyorki şöyle sağlam bir kardeşim bugün gelmiş böyle havalı bir tavırla gene gaz bombalarının içindeydik ibrahim deyince öyle bir dövesim geldiki birde gelmiş marifetmiş gibi anlatıyor.

• Her birey kendinden sorumludur ne yaparsan yap bildiğini okur eğer yeteri kadar algısı zekası gelişmişse öyle milletin gazına akıl oyunlarına falan gelmez ama gelişmemişse hakediyordur bırak dayak yesin

• Hayır yaa dövmekle hallolunmaz. Oturun bu durumu o kendi açısından anlatsın sana sen kendi açından anlat. Ama önce o anlatsın ve anlamaya çalış sen de. Bu şekilde anlaşmaya çalışın ve sesini yükseltme bence. Abi kardeşten ziyade otoriteni belli ederek arkadaş havası vererek konuş. Yaşını da dikkate al ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar gün yapalım mı.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.