Şimdi Ara

beyler kanal d yı acın cabuk=HAYRİYE MİLLİ PİYANGO ÇIKTI=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sınan, arif ve ali kefal gulubınlerın koufor salonunu soyacak alı kemal maskeyı ters takıyor ben goremıyom dıyor

feto aney geldi silah cıkardı sınan lar kacıyor arif taksıyı kullanıyor
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EVET BEYLER HAYRİYE MİLLİ PİYANGIO ÇIKTI OSMAN AGANIN BİLETİNE ÇIKMIŞDI AMA HAYRİ OSMAN AGA YA SÖYLEMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 9 Ağustos 2012; 15:29:44 >

• bende izliyorum şuan heyecan dorukta ben ömrümde böyle dizi izlemedim sanat desen 10 numara oyunculuk desen 10 numara seneryo 10 numara herşey 10 numara
  • SIMDI SEYIT IN KOYDEN AKRABASI GELDI KIZ KACIRCAM DİYOR

BU GECE KIZI KACIRCAKLAR

HEP AKSIYON HEP AKSIYON COK HEYYECANLI
    İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN LİNK

http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 27 Ocak 2012; 15:48:20 >
  • Şaka maka uzun süredir bu kadar kaliteli bir yapım göremiyorduk bölüm süper beyler açın izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

bende izliyorum şuan heyecan dorukta ben ömrümde böyle dizi izlemedim sanat desen 10 numara oyunculuk desen 10 numara seneryo 10 numara herşey 10 numara

• Mafya-fuhuş-taksiciler üçgenini ve toplumun bozukluklarını anlatan mükemmel bir yapım. Arka Sokaklar ve Akasya Durağı gibi dizilerle Türk dizi endüstrisi ayakta kalacak. Buna kalpten inanıyorum.
  • yönetmen yorumları okusa sevinecek zavallı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALTINLARI SİNAN'IN KACIRDIGINI ANLADILAR.
  • salak sinan altınlarla yakalandı sımdı terlıkle sınannı dovuyorlar

yemek yemege gıdecem herkes izlesın buraya yazsın lütfen yıldız tv calısmıyor bılıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 27 Ocak 2012; 15:51:14 >
  • bağa niye bağriyosin nûri babacuğm
  • Gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en iyi dizi AKASYA SOKAKLAR.
  • Biraz replik paylaşalım
    Seyit
    Vıyyyyyy aney ne ettin sen
    Taksi lazımdır abey
    Nuri baba
    Sinan oğlum karanfil sokak 3 numara
  •  beyler kanal d yı acın cabuk=HAYRİYE MİLLİ PİYANGO ÇIKTI=
  • 3 defa seletor yaktılar sımdı kız cıktı taksıye bındı adam ates edıyor ah be reklam gırdı
  • REKLAM BITTI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osman agayla sinana meyhanede kızlar musallat olcak çok heycanlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

REKLAM BITTI

evet basladı wc ye gıdecektım

oha at gıbı karılar geldı sınan ın yanına dmfhstdfgasdfghmbgsgbafögsdbgabgjksdbagsfbskjsdgbKJG

sinanin yanındakı alev
    osmanın yanındakı bahar

sımdı alevlere gıdecekler sinan kayacam falan dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 27 Ocak 2012; 16:02:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EddieGuerrero

Mafya-fuhuş-taksiciler üçgenini ve toplumun bozukluklarını anlatan mükemmel bir yapım. Arka Sokaklar ve Akasya Durağı gibi dizilerle Türk dizi endüstrisi ayakta kalacak. Buna kalpten inanıyorum.

• Caps lerle destek geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 27 Ocak 2012; 16:06:28 >
  • kızı kacırmıslar seyıtlerın evıne gelmısler adam koye donecez dıyor ama kadın ben tezek toplamam dıyor

fato aneyde kızı kendıne al arada vurursun dedı seyıt bu gece ayrı yatın yarın cakısılsınız dedı

adam sınırlendı kızı kacıran adam cıktı gıttı

fato aney senı seyıte alacam ona verrsın dıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.