Şimdi Ara

Beyler jungle hakkında sorularım var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası 28 level olduğumda oyunda jungle denen rolün olduğunu öğrendim ve 30 olana kadar kendimi hiç geliştirmedim çünkü girdiğim normal oyunlarda jungle denemeye kalktığımda alma jungle ben tek yapamam gibi tepkilerle karşılaştım şimdilerde ise ranked girdiğim zaman jungle kalınca hiç bir şey yapamıyorum oyuna etki edemiyorum şimdi sizden istediğim şudur

1 ilk gank nereye atılır

2 jungle'a alışmak için hero önerisi

3 jungle için rün dizilimi gerçekten bu olursa etki ediceğini düşünüyosanız söyleyin çok minnettar olurum

4 xin zhao jungle için iyi midir

Şimdiden çok sağolun iyi forumlar .

• 1)blue takımdaysan redden baslayıp daha sonra blue alarak topa cıkabilirsen gank atmaya..
    mor takımdaysan zaten bluedan baslayıp red ardından gene top atabilirsin
    2)Nunu-Elise-Trundle-Udyr(Bana göre en seri) Bunları söylememdeki amacım çok az harras yiyerek, seri dönebileceğin başlıca junglerlar bunlar.
    3)ben lifesteal- movement speed- armor/mr runelarını tercih ediyorum
    4) xin zhao 3vurustan birindeki lifestealiyle rahat donebilirsin gank konusunda da başarılı atlayıp zıplatmasıyla fakat latede xin oyundan düşüyor biraz.Yani xin kötü bir jung seçimin olmaz , tanky cıkıp doğru focuslarınla tflerde iyi iş yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 28 Eylül 2013; 1:54:58 >
  • 1- gankın bir koridora zorunlu atılması diye bişey yoktur karşı takım championlarına (kaçma mekanizmalarına) flashlarının olup olmadığına ve koridorlarında ward olup olmadığına kadar bilmen en azından tahmin etmen gereken birsürü etken var. (gank atmış olmak için gank atılmaz şartlar değerlendirilir kill veya assist çıkarılması yüksek olasılıklı yere atılır)

2- sana kalmış runeların hangisine uyumluysa hercarim,jarvan,elise,nocturne,sejuani,shyvana,shaco,fiddle gibi herolarla jungle yaparsın.

3- her champ'ın runeleri farklıdır sen champını seç runeları söylenir.

4- Xin jungleda viable'dır ama gankları nasıldır bilemem.

http://tr.twitch.tv/ den league of legends oyuncularının canlı oyunlarını izleyebilirsin youtubedan veya googledan araştırabilirsin jungle nasıl oynanacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saranghapanida -- 28 Eylül 2013; 1:59:28 >

• Jungler rolünü bol bol video izleyerek öğrenebilirsin. Oyunun kilit rolüdür ve çok zevklidir oynaması. Oyun başladığında kırmızı yada mavi güçlendirme den başlanır. Ben kırmızı ile başlıyorum genelde. Böylece ormanı hızlı dönüyorum ve hızlı level alıyorum. Ayrıca farm sırasında daha çok vurduğum için, ormandan daha az hasarla çıkıyorum.
    Sırası ile yaptığım kırmızı>ifritler>mavi güçlendirme. ardından mavi takımsam top a, mor takımsam bot a ilk baskınımı atıyorum. Sanada bunu önerebilirim.
    Ancak söylemeliyim ki jungle için rün çok önemlidir. Rünlerin yetersiz ise bi an evvel tamamlamaya bak.
    Ben jungle a fiddle ile başlamıştım ve aslında bana jungle sevdiren karakterdir. Ancak sana fiddle ile başlamanı önermem. Fiddle ın diğer junglerlara göre ne kadar zor oldugunu bi xin zao, nocturne, jarvan, hecarim alınca anladım.
    Sanada xin ile başlamanı öneririm. En basit junglerlardan biridir.
    Şimdilik bu kadar. Sorun olursa cevabını biliyorsam yardımcı olurum.

• heca al keyfine bak
  • Evilıyn al lov eloda fıri vin millet bilmiyor Pink vard almayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

1)blue takımdaysan redden baslayıp daha sonra blue alarak topa cıkabilirsen gank atmaya..
    2)Nunu-Elise-Trundle-Udyr(Bana göre en seri) Bunları söylememdeki amacım çok az harras yiyerek, seri dönebileceğin başlıca junglerlar bunlar.
    4) xin zhao 3vurustan birindeki lifestealiyle rahat donebilirsin gank konusunda da başarılı atlayıp zıplatmasıyla fakat latede xin oyundan düşüyor biraz.Yani xin kötü bir jung seçimin olmaz , tanky cıkıp doğru focuslarınla tflerde iyi iş yapabilirsin

En serileri vi , olaf , shywana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1)blue takımdaysan redden baslayıp daha sonra blue alarak topa cıkabilirsen gank atmaya..

Bence tartışmasız en seri shywana elise ile zorlanıyorum yada o kadar skill zorluyor olabilir beni

Benim tavsiyem heca j4 seju gibi tflerde oyun çevirecek ve lanelerin yükünü çok fazla azaltacak champlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Bence tartışmasız en seri shywana elise ile zorlanıyorum yada o kadar skill zorluyor olabilir beni

Benim tavsiyem heca j4 seju gibi tflerde oyun çevirecek ve lanelerin yükünü çok fazla azaltacak champlar

shyde seridir ama benim tercihlerimde shy solo oynamak.Yazdığım herolar tamamen benim alışkanlıklarımla ilgili j4 shy vb. herolarda seri fakat arkadas yeni baslamıs ben rahat oynayabileceği örnekler vermek istedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.