Şimdi Ara

Beyler işlemciyi o/c ettikten sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilemciyi %20 o/c ettikten sonra iyi performans almaya başladım ancak fare imlecinde yavaşlamalar donmalar oldu klavyede yazı yazarken bazı harflerin çıkmadığı farkettim acaba bu gerçekten o/c ilemi yakın tarihde naptım diorum bir tek o war...Teşekkürler.

• orthos test yaptınmı ?
  • Ram ayarları ne durumda ?
    Yani oc yi easy tune ile yaptıysan ramlarde fırlamış olabilir biostan biraz daha düşür ram ayarlarını mesela senin ramlar normalde 266x4 çarpanla 1066 civarı çalışırken %20 artışla 266+%20=320 x 4 =1280mhz çalışıyor olabilir biostam MBI içinde bu çarpanı mesela 3.3 yaparsan 1060 gibi bi değerle çalışır.Valla aklıma bu geldi. fazla detayda yazmamışsın nasıl oc yaptığına dair.Bi dene bakalım
  • Çekirdek sıcaklıklarını kontrol et orthos aç hata verirse stabil diğildir voltaj vermen gerekebilir ama malum soğutmak
  • soğutma ,işinde problem var gibi işlemci fanını bi temizle. bie de 4 çekirdek şiçin prime 95 kullanıyorum ben threads 4 diyorsun ve 1-2 saat stabbilite testi yap . 4 çekirdek de yesilse sıkıntı yok kırmızı oluyosa işlemci kaldırmıyodur. muhtemelen sende kkırmızı oalcaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.