ilemciyi %20 o/c ettikten sonra iyi performans almaya başladım ancak fare imlecinde yavaşlamalar donmalar oldu klavyede yazı yazarken bazı harflerin çıkmadığı farkettim acaba bu gerçekten o/c ilemi yakın tarihde naptım diorum bir tek o war...Teşekkürler.
orthos test yaptınmı ?
Ram ayarları ne durumda ? Yani oc yi easy tune ile yaptıysan ramlarde fırlamış olabilir biostan biraz daha düşür ram ayarlarını mesela senin ramlar normalde 266x4 çarpanla 1066 civarı çalışırken %20 artışla 266+%20=320 x 4 =1280mhz çalışıyor olabilir biostam MBI içinde bu çarpanı mesela 3.3 yaparsan 1060 gibi bi değerle çalışır.Valla aklıma bu geldi. fazla detayda yazmamışsın nasıl oc yaptığına dair.Bi dene bakalım
Çekirdek sıcaklıklarını kontrol et orthos aç hata verirse stabil diğildir voltaj vermen gerekebilir ama malum soğutmak
soğutma ,işinde problem var gibi işlemci fanını bi temizle. bie de 4 çekirdek şiçin prime 95 kullanıyorum ben threads 4 diyorsun ve 1-2 saat stabbilite testi yap . 4 çekirdek de yesilse sıkıntı yok kırmızı oluyosa işlemci kaldırmıyodur. muhtemelen sende kkırmızı oalcaktır.