Şimdi Ara

BEYLER İŞİ BIRAKTIM , GELDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çarşamba günü bodruma lüx bi otele çalışmaya gittim patronu tanıdık diye 2 hafta falan kalcaktım döncektim sonra işide kolay olur torpilliyim diye düşünerek gittim yakın bi arkadaşımıda aldım yanıma 2miz dün bodruma geldik sabahtan hemen gider gitmez işlemlerimiz yapıldı aniden işe başladık. bize verilen işte otelin mutfak bölümünde /pastane/soğuk/sıcak/kasap/sebzelik/bulaşıkhane arasından pastane de çalışmak düştü kadro orda eksikmiş arkadşımıda sonradan sıcak bölümüne aldılar . otel 4 yıldızlı güzel yeni açılmış popüler bi otel olmasına rağmen otel mutfağının arena ekibinin baskın yaptı mutfaklar gibi olması inanılmaz iğrençti. işçileri köle gibi çalıştırıyolar yerin altında mutfak bölümünde 12 saat oturmadan 50 tane barzonun içinde çalışmak pis ve iğrençti 4 kere kustum 3 günlük yemek bile çıkarttık yeniymiş gibi tatlıların hepsi pislik içinde yapılıyo bayak pastalar sunuluyo etrafta heryerde çamur var mutfak bölümüne giren çıkan belli değil kedi bile var. inanılmaz derecede berbat bi yer. kapıdan girdiğinizde cennet gbi olan yerin birde görünmeyen kısmı var ordan bi müşteri mtfağa bakmaya inse orda bi tane bile müşteri kalmaz o derece.çalışanlar tek vardiye çalıştırılıyo anlıcağınız berbat. bizde arkadaşmla düşündük 2 hafta kalsak dayanamayız , parada alamayız boşa çalışcağımıza kaçalım dedik sabahtan gittik ayrıldık işte 11.30a bilet alıp izmire geri döndük zaten orda en uzun çalışan 1 aylık şefmiş işe gelen kaçıp gidiyomuş dayanmak imkansız çünkü.

siz siz olun gittiğiniz otelin mutfağına bakmadan o otelde kalmayın inanamıcağınız rezillikler oluyo.bunun dışında otelde çalışmakta hiç kolay değil bi kısım vaktini eğlenceli geçirirken onlarla aynı ortamda ama insan yüzü görmeden çalıştığınızı bilmek çok büyük psikolojik çöküntü sonuç olarak daha fazla harcanmak istemediğimizden ayrılıp geri geldik iyi yapmışmıym sizce o oteli şikayet etmeyi bile düşünüyorum

• çok doğru yapmışsın oteli şikayet edersen hayırlı bir iş yapmış olursun bir de senin için bir sorun teşkil etmiyorsa otelin adınıda yazda gitcek olan biri falan olur gitmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanbaba37

çok doğru yapmışsın oteli şikayet edersen hayırlı bir iş yapmış olursun bir de senin için bir sorun teşkil etmiyorsa otelin adınıda yazda gitcek olan biri falan olur gitmesinler

adını veremem kural dışı olup olmadığını bilmiyorm ama o taraflara gitcek olan olursa pm atsın bana oteli söylerim merkezde otel sayılı zaten
  • Kardeşim madem o kadar iğrenç, rezil bi yer, şikayet etsene...Yeminle söylüyorum babamın olsa gider şikayet eder kapattırırım.Böyle yerlere millet gidip para veriyor, ufacık çocuklar yemek yiyor yazık.
  • şikayet et
  • bende sezonluk otelde iş arıyorum kuşadası,bodrum, marmaris gibi yerleri düşünüyorum birkaç yere başvurdum otelin ismini atabilirmisin aynı yere düşersem boşa vakit kaybetmiyim
  • arkadaşlar otelin ismi "vera club bodrum " bodrum içmelerde bi tatil köyü merkeze 6-7 dk uzaklıkta . çalışmak isteyen arkadaşım burayı sakın tercih etme yazık olur sana dayanamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
    arkadaşlar otelin ismi "vera club bodrum " bodrum içmelerde bi tatil köyü merkeze 6-7 dk uzaklıkta . çalışmak isteyen arkadaşım burayı sakın tercih etme yazık olur sana dayanamazsın

Biliyorum orayı berbat bi yer
  • berbattan da öte az önce babamla konuştuk şikayet edicez çalışma koşullarından dolayı değil yanlış olmasın hijyen konusunda . berbat ötesi yemeklerin nasıl yapıldığını bilseniz kusardınız 4 kere kustum orda zaten bi lokma bişi atmadım o otelde ağzıma dayanamayıp döndüm hemen sabahına
  • Şikayet edelim biz isim var nasılsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.