Şimdi Ara

beyler işbankası bana kredi kartı çıkarıyor sanırım :S durum ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iş için bankada hesap açtırmaya gittim, bana kredi kartı formuda doldurttular ben kredi kartı almak istemiyorum dedim. gerekli dedi ordaki kadın, kredi kartı istemesseniz çıkmaz falan dedi.ama ben korktum istemiyorum doldurmucam dedim ozaman hesap açamayız gerekli dedi.
    formun üstüne müşteri kredi kartı istemiyor diye not düştü acaba kredi kartı çıkarlarmı korkmaya başladım şimdi :S

internette araştırdım bankalar bu şekilde maaş hesaplarına yapıyorlarmış çaktırmadan kredi kartıda çıkartıyorlarmış.aidat falan alıyorlarmış bu konuda bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olun.

şurada şöyle bir yazı var;
    https://www.facebook.com/notes/%C5%9Fikayet-var/bankalar%C4%B1n-kart-aidat%C4%B1nda-yeni-oyunu/10150654126804389?comment_id=21728447&offset=0&total_comments=5

EDİT: link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 15 Haziran 2012; 17:05:04 >

• Ohooo öldün sen. Benim de bi arkadaşım kredi kartı çıkardı başına gelmeyen kalmadı. Çok ciddi bir durum gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Ohooo öldün sen. Benim de bi arkadaşım kredi kartı çıkardı başına gelmeyen kalmadı. Çok ciddi bir durum gerçekten.

Benim de bir arkadaşıma kredi kartı çıkarttılar, haftaya cenazesini gömdük
  • arkadaşlar durum ciddi lütfen birşey olurmu bu kart çıkarsa

edit: hiç kredi kartı kullanamdım bunlar çıkarsada kulanmam zaten kullanmadıgım taktirde ödeme yapmam gerekir mi birde en az 10 tane kağıt imzaladım sözleşme yaptıysalar iptal edemem sanırım.
    ben tam kağıtları okucam kadın önümden çekiyor kağıtları ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 15 Haziran 2012; 17:09:20 >
  • kardes kredi karti gelirse bi sonraki hafta musteri temsilcisini ariyorsunuz.. ve diyorsunuz ki.. kredi kartini ailem istemiyor.. ailemle kaliyorum.. cok kotu kavga ettik lutfen iptal edin.. buna bisey diyemioyrlar.. tecrubeyle sabit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

kardes kredi karti gelirse bi sonraki hafta musteri temsilcisini ariyorsunuz.. ve diyorsunuz ki.. kredi kartini ailem istemiyor.. ailemle kaliyorum.. cok kotu kavga ettik lutfen iptal edin.. buna bisey diyemioyrlar.. tecrubeyle sabit..

bana 10 taneden fazla kağıt imzalattılar daha önce ziraat bankasında açtırmıştım hesap sadece bir tane imza attım bunlar bir dümen çevirdiler anlayamadım. kadın çıkmaz çıkmaz diyo böyle tereddütlü falan tırsıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 15 Haziran 2012; 17:12:41 >
  • sıkıntı etme.. kart cikarsa kavga bahanesini sun ve ne derlerse ailemle kavga etmek istemioyrum de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardes kredi karti gelirse bi sonraki hafta musteri temsilcisini ariyorsunuz.. ve diyorsunuz ki.. kredi kartini ailem istemiyor.. ailemle kaliyorum.. cok kotu kavga ettik lutfen iptal edin.. buna bisey diyemioyrlar.. tecrubeyle sabit..

ne alakası var

kuryeden kart teslimi için geldiklerinde, "-vazgeçtim almak istemiyorum." demek yeterli.

Kuryeden iade gelip şubede bekleyen kart bir süre sonra iptal edilecektir.
  • gelen kartın atm veya kredi kartını nasıl anlayabilirim ikisini bir yollarsalar direk sazan.avi olurum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

bana 10 taneden fazla kağıt imzalattılar daha önce ziraat bankasında açtırmıştım hesap sadece bir tane imza attım bunlar bir dümen çevirdiler anlayamadım. kadın çıkmaz çıkmaz diyo böyle tereddütlü falan tırsıyorum

kullanmak istiyorsan, kredi kartı kullanmasını öğrenene dek, limitini düşürt aksi taktirde iptal ettirmek istediğini müşteri hizmetlerine ilet. 300 TL yada kafana göre limit talep et. Öğren kredi kartı kullanmasını o paranın borç olarak işleyeceğini kavra bilinçaltına kazı sonra yardır gitsin :)

• kart gelse bile sen onun şifresini aktifleştirmediğin sürece aidat maidat gelmez hatta şifresini aktifleştirip kullanamzsan bile yine aidat gelmez yani kısacası kartı kullanamdığın taktirde hiç aidat gelmez bende de akbank axes var hiç kullanmadığım için aidat maidat ödemiyorum belki lazım olur diye kenarda bekletiyorum mesela geçenlerde banka kartımı atm yuttu bende kredi kartını kullandım banka kartı olarak iyi oldu yani o yüzden gelsin dursun kenarda en azından kartın yutulursa atm kartı olarak kullanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.