Şimdi Ara

Beyler IQ seviyem 106 çıktı moralim çok bozuk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler IQ seviyem 106 çıktı moralim çok bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cola Contains Caffeine -- 1 Haziran 2019; 18:9:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Böyle iq testi olmaz, bu ancak örüntü tanıma yeteneğini ölçen bi test olabilir. Zeka ile çok alakası yok.
    Yakın çevremden 110 puanın altında alan yok,hatta bir arkadaşıma süre sınırı yok dediğimde uzun uzadıya uğraşıp 115 yapmıştı.
    Ben sitenin arkaplanında gösterilmeyen bir zaman sayacı olduğunu düşünüp olabildiğince hızlı çözmeye calismistim kabak başıma patladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 1 Haziran 2019; 17:35:12 >
  • iq testi biraz fazla kısıtlı olmuş bence fikir verme açısından ama şöyle bir şey olabilir. "ilkokul, lise ve üniyi dereceyle bitiren ismail, mezun olduktan sonra şirketlerin kendisini havada kapmasını beklerken aksine iş bulamaz ve zar zor bulduğu asgari maaşlı işe girmek zorunda kalır. ve fazla geçmeden ilkokul mezunu patronunun ağız kokusunu çekmeye dayanamayıp ve intihar eder."
  • Fullemişim yine yaranamadım 123 nedir

Beyler IQ seviyem 106 çıktı moralim çok bozuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler IQ seviyem 106 çıktı moralim çok bozuk.
  • Türkiye de erkeklerin %99.9 iq seviyesi 31 çıkması gerek. Yani mantıken düşününce aklıma ne üst ne alt olan bir sayı geliyor.
  • Bu tür testlere itibar etmeyin. İnsan zekasi hatta bir canlının zekası 20 dakikada çözülebilecek kadar basit değil.

• Linkimi atayım da açıp millete hava atın
    t.co
    https://discovermyprofile.com/myIQ/results-7251502-3d7mhoutfphlclqm32kur0ppf2.html
    https://t.co/OjJqNgg6y9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 1 Haziran 2019; 18:12:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08210B126

Bu tür testlere itibar etmeyin. İnsan zekasi hatta bir canlının zekası 20 dakikada çözülebilecek kadar basit değil.
    Hocam ilk başta teste itibar etmiştim de,sonradan gördüğüm kadarı ile Türklerin bu testte yaptığı skor benim çevrem dahil minimum 110 dan başlıyor,yani bu testin ortalama zekası 112 civarı.
    Test sadece görsel zekayı ölçüyormuş bu arada ve quora sitesinde araştırdığım kadarı ile ancak eğlence amaçlı yapılabilirmiş,gerçeği yansıtmıyormuş.
    Bu teste 1 saat ayıran biri rahatlıkla 29/29 yapabilir ve 123IQ skoru alır.Az önce başka bir yakın arkadaşıma yaptım testi fulledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 1 Haziran 2019; 18:22:5 >
  • 106 çıktı benim de daha düşük bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Hocam ilk başta teste itibar etmiştim de,sonradan gördüğüm kadarı ile Türklerin bu testte yaptığı skor benim çevrem dahil minimum 110 dan başlıyor,yani bu testin ortalama zekası 112 civarı.
    Test sadece görsel zekayı ölçüyormuş bu arada ve quora sitesinde araştırdığım kadarı ile ancak eğlence amaçlı yapılabilirmiş,gerçeği yansıtmıyormuş.
    Bu teste 1 saat ayıran biri rahatlıkla 29/29 yapabilir ve 123IQ skoru alır.Az önce başka bir yakın arkadaşıma yaptım testi fulledi.

Alıntıları Göster
    Müzikal ve Ritmik Zeka
    Görsel ve Uzamsal Zeka
    Sözel ve Linguistik Zeka
    Mantıksal ve Matematiksel Zeka
    Fiziksel ve Bedensel Zeka
    İçsel Zeka
    Sosyal Zeka
    Doğa Zekası

Üstte saymış olduğum zeka türleri tek bir test ile veya sadece tek bir yönlü bir testle sınanamaz. Sınanması insan zekasına büyük bir hakarettir bence. Düşünsene sırf insanı araştırmak için onlarca bilim dalı ortaya çıkmış ama birisi çıkıp tek bir testle insanları sınıflandırıyor. Tabi yersen

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Fazla bile çıkmış

Yanlış yerden ölçtürmüşsünüz hocam

• bomboş test. şu yukarıda 100 üstü çıkan adamların yüzde 90ı 60-80 arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 1 Haziran 2019; 21:45:58 >
  • 101 çıktı yalan

gerçek ayküm 142
  • Suana kadar en kaliteli buldugum : mensa.dk/iqtest.
    Bu da tam olcmuyor mensaya kabul alma sansin ne kadar diye bakmak icin sadece.

• Bu tarz testlerin zeka hakkında gerçek anlamda sonuçlar ortaya koyacağını sanmıyorum.

Yorgun bir halde testi tamamlamaya çalıştım. Sonuç biraz hayal kırıklığı oldu;

Beyler IQ seviyem 106 çıktı moralim çok bozuk.

Gençler daha iyi sonuçlar elde edecektir mutlaka.
    Cm mi

• şu testlerin gerçek olduğunu düşünmüyorum. şu ana kadar 140ın altında almadım. testlere bakarsak Einstein olmam lazım
  • 64 çıktı nefes almayı unuturmuyum acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.