Şimdi Ara

beyler ıpod touch 5. nesil almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler siz nedersiniz alaayımmı ve iszce fiyat ne olur vatan pc de %25 indirimi hesaplarsak nekadara gelir 32 g lik versionu

• Kendimi bildim bileli ipod touch + orta seviye telefon kombosu kullanıyorum, paranın kıymetini bilen ve ortalama bi zekanın üstünde zekaya sahip her insanevladı da bunu yapar sanırım, eğer imkanın varsa yurtdığından getir getirt bişeyler yap al kardeşim, sonra 4 kat fazla para verip iphone almış arkadaşlarının yanında anlatma ama bunları kendilerini kötü hissediyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Kendimi bildim bileli ipod touch + orta seviye telefon kombosu kullanıyorum, paranın kıymetini bilen ve ortalama bi zekanın üstünde zekaya sahip her insanevladı da bunu yapar sanırım, eğer imkanın varsa yurtdığından getir getirt bişeyler yap al kardeşim, sonra 4 kat fazla para verip iphone almış arkadaşlarının yanında anlatma ama bunları kendilerini kötü hissediyolar

ortalama bir zekaya sahip insan 2 tane aleti yaninda tasiyip agirlik yapmaz.
    tek bir cihaz alir.
  • Sağlam akıllı telefonun varsa alma yoksa kesin al bende n97 var wifi açiyorum internet sorunum kalkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod nano 4. nesil, 8 gb
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.