Bildirim
beyler ıpod touch 5. nesil almalımıyım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kendimi bildim bileli ipod touch + orta seviye telefon kombosu kullanıyorum, paranın kıymetini bilen ve ortalama bi zekanın üstünde zekaya sahip her insanevladı da bunu yapar sanırım, eğer imkanın varsa yurtdığından getir getirt bişeyler yap al kardeşim, sonra 4 kat fazla para verip iphone almış arkadaşlarının yanında anlatma ama bunları kendilerini kötü hissediyolar -
quote:
Orijinalden alıntı: Zobarak
Kendimi bildim bileli ipod touch + orta seviye telefon kombosu kullanıyorum, paranın kıymetini bilen ve ortalama bi zekanın üstünde zekaya sahip her insanevladı da bunu yapar sanırım, eğer imkanın varsa yurtdığından getir getirt bişeyler yap al kardeşim, sonra 4 kat fazla para verip iphone almış arkadaşlarının yanında anlatma ama bunları kendilerini kötü hissediyolar
ortalama bir zekaya sahip insan 2 tane aleti yaninda tasiyip agirlik yapmaz.
tek bir cihaz alir. -
Sağlam akıllı telefonun varsa alma yoksa kesin al bende n97 var wifi açiyorum internet sorunum kalkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X