Şimdi Ara

Beyler İPhone 5 ile 5s arasındaki ne fark vardır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su an icin ben 5 ile 6 aradindaki hiz farkini
    Bile anlamiyorum o yuzden rahat olun

Ha ama cok uzun idare etsin diyorsan 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En önemli farklar unutulmuş,5 ve 5sin kamerası arasında ciddi farklar vardır en önemlilerinden biride 120fps çekim ;)
    İşlemci farkına girmiyorum zaten ama sadece 64bit olayı değil 5s çok güçlü bir cihaz 6 ayarında performansı var..
    Touch ID ayrı bi olay.
    Truetone flash işe yaramıyor diyende bu işten çakmıyordur geceleyin müthiş farkediyor

Yani kısacası kesinlikle ve kesinlikle 5s 5 e bakma 5 gerçekten başarısız bir cihaz bana kalırsa en başarısız iphone,4s in 1gb ve ekranı büyük hali

Iyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

5s i 2-3 sene daha güncel uygulamalar ile kullanabilirsin.

parmak izi okuyucusu ,true tone flash, 64 bit a7 işlemci m7 hareket işlemcisi gibi farklar 5s in kolay kolay ölmeyeceğini gösteriyor.

edit : 5s ile 5 arasında işlemci farkı yok yazan insanların telefonlarında whatsapp dışında uygulama yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 7 Mayıs 2015; 23:48:11 >

Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • Özellik olarak bakarsan , İşlemci , ekran çözünürlüğü, parmak izi okuyucu ve kasa farkları var.5 lerin beirli seri üretimlerinde uyku/uyandırma sorunu ve pil sorunu var. Onun haricinde yine günlük kullanımda ikisi arasında arkadaşların dediği gibi dağlar kadar fark yok.
    ASUS M3A78-CM / AMD PHENOM II X4 965 3.4Ghz / KİNGSTON 4 GB DDR2 800 MHz / 1 GB ATİ SAPPHİRE 5770 VAPOR-X / 500GB WD 32MB SATA2 / 400GB SEAGATE BARRACUDA 7200.10 / 19" PHİLİPS 190CW9FB / COOLER MASTER RC-332 / OCZ FATAL1TY 550W / LOGİTECH X-540 / A4-Tech XL-740K OSCAR LASER / XIGMATEK RED SCORPION
  • Valla sırf ağır çekim modu olmadığı için üzgünüm kendi telime İphone 5 kullanıyorum.

Bence aralarında o kadar büyük bi fark yok.Görünüşleri kısmen aynı.

Parmak izi ile açsam nolcak acmasam nolcak :)

Hiç bi uygulamayı kasmıyor zaten benim telefon.

2 Sene daha kullanırım telefonumu.

Aldığım zamanda 5S daha pahalıydı o zaman alcak olsam 5s alırdm.

Ama 5 te iyidir sağlam telefon yani

Orijinalden alıntı: akifsari

5s in sıfırı 1800 TL civarı halen alıcı bulması en büyük farkı

5s i 2-3 sene daha güncel uygulamalar ile kullanabilirsin.

parmak izi okuyucusu ,true tone flash, 64 bit a7 işlemci m7 hareket işlemcisi gibi farklar 5s in kolay kolay ölmeyeceğini gösteriyor.

edit : 5s ile 5 arasında işlemci farkı yok yazan insanların telefonlarında whatsapp dışında uygulama yok sanırım

5s ile 5 arasında illa ki fark var. Ama öyle ahım şahım büyük bi fark yok, tabi şuan ki ios 8 de durum böyle. İleride belki güncellemelerle 5s işlemcisinin verdiği etkiyle canavara dönüşebilir.
    Ayrıca uygulamayla ne alakası var ki ? Bende ip5 kullanıyorum 65 uygulama var. Bugüne kadar hiç kasmadı veya takılmadı.

• 5s alıcam inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 9 Mayıs 2015; 19:54:36 >
  • Touch ıd olmasada olur diyen arkadaşlar sizin kafanız ne güzel yahu ? İphone 6 kullanıyorum ama 5 ile 5s karşılaştırılmaz yazık 5in pili ölü 5kullanan arkadaşlarım powerbankla geziyor . Ayrıca çiziksiz iphone 5 bulmak imkansız gibi bir şey çünkü appleın yaptığı gelmiş geçmiş en dandik kasa 5 dedir

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.