Şimdi Ara

Beyler İngilizce Bilen Varsa 2 dk Bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I have reordered the title for you today. This should be dispatched to you shortly. If you do receive the first copy please let us know as we may be able to stop the replacement being sent.

Adam ne demek istiyor önceden 3 satır yolladı anlamadım kısa yaz(If you set short sentences'd love to.) dedim yine anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

I have reordered the title for you today. This should be dispatched to you shortly. If you do receive the first copy please let us know as we may be able to stop the replacement being sent.

Adam ne demek istiyor önceden 3 satır yolladı anlamadım kısa yaz(If you set short sentences'd love to.) dedim yine anlamadım

Başlığını tekrar sipariş ettim senin için ; sana kısa zamanda gönderilir ; eğer ilk kopya sana ulaşırsa söyle diğer göndermeyi iptal edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atat54

quote:

I have reordered the title for you today. This should be dispatched to you shortly. If you do receive the first copy please let us know as we may be able to stop the replacement being sent.

Başlığını tekrar sipariş ettim senin için ; sana kısa zamanda gönderilir ; eğer ilk kopya sana ulaşırsa söyle diğer göndermeyi iptal edelim

Allah razı olsun hocam iyi akşamlar

• quote:

Tekrar yollamis bu seferki kisa surede yola cikarmis. Bir de ilk gonderdigim gelirse haber ver de ikinciyi durduralim diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sizin için başlık yeniden sipariş var. Bu kısa bir süre size gönderilir olmalıdır. Aldığınız takdirde ilk kopya biz gönderiliyor yedek durdurmak mümkün olabilir lütfen bize bildirin.

+ rep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.