Şimdi Ara

Beyler İçeri - Karar Verecem - Fikirlerinize İhtiyacım Var - !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hava, kara, jandarma, gata da astsubaylık mı yoksa Bartın üniversitesinde Yönetim Bilişim Sistemleri okumak mı ?

Fikirlerinize ihtiyacım var beyler.. Bir yandan gönlüm 4 yıllık bir üniversite bitirmek istiyor bilişimede merakım var fakat kendime şunu soruyorum, Bu üniversite çok iyi bir seviyede değil.. üniversite bitince daha sonra ne yapacağım diye...

Devlet dairesinde çalışmanın avantajlarınıda çok iyi biliyorum. En azından kafan rahat ayın 15 inde paran hazır..

Ama bir yandan devamlı kendimi geliştirmek istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemEnable -- 3 Nisan 2013; 20:57:28 >

• GÜNCEL
  • Konuyu takip ediyorum arkadaşlar neredeyse her yoruma cevap yazacağım.

şimdiden teşekkürler
  • Gata 300metre yakinimda kesinlikle gata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan verecem diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Gata 300metre yakinimda kesinlikle gata.

Peki oradaki çalışanların şartları nasıl rahatlar mı daha detaylı yazar mısın rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Kan verecem diye okudum

:))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • subaylara ait biryer subaylar at kosturuyor kendi alanlari site tarzi gata zaten onnumara yasam olanaklari cok güzel adamlar elit yasam suruyor.

• quote:

subaylara ait biryer subaylar at kosturuyor kendi alanlari site tarzi gata zaten onnumara yasam olanaklari cok güzel adamlar elit yasam suruyor.

hımm pek ya assubaylar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

subaylara ait biryer subaylar at kosturuyor kendi alanlari site tarzi gata zaten onnumara yasam olanaklari cok güzel adamlar elit yasam suruyor.

hımm pek ya assubaylar ?

Hocam babam M.S.B da çalışıyor oraya girme imkanim oluyor gerek hastane gerek misafirhane sana nasil desem rahatlar pisman olmazsin.

• :)))))
  • Subaylik astı üstü fark etmez, emir komuta sistemine uyabilirsen sorun çekeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

Subaylik astı üstü fark etmez, emir komuta sistemine uyabilirsen sorun çekeceğini sanmıyorum.

Yukarıda bahsettiğim astsubaylık.. tabii üniversiteyi bitirince sözleşmeli subay olma şansımda oluyor
  • :))))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

Merhaba hava, kara, jandarma, gata da astsubaylık mı yoksa Bartın üniversitesinde Yönetim Bilişim Sistemleri okumak mı ?

Fikirlerinize ihtiyacım var beyler.. Bir yandan gönlüm 4 yıllık bir üniversite bitirmek istiyor bilişimede merakım var fakat kendime şunu soruyorum, Bu üniversite çok iyi bir seviyede değil.. üniversite bitince daha sonra ne yapacağım diye...

Devlet dairesinde çalışmanın avantajlarınıda çok iyi biliyorum. En azından kafan rahat ayın 15 inde paran hazır..

Ama bir yandan devamlı kendimi geliştirmek istiyorum...

Asker olmak la devlet dairesinde memur olmayı bir görerek gireceksen orduya sakın girme erken yaşta sıyırırsın seni geçtim milletin çoluğuna çocuğuna eziyet olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.